Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Δράσεις του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης για τους Ήρωες του Εθνικισμού, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη


Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης: Γιώργο και Μάνο η θυσία σας και η Μνήμη σας θα μείνουν για πάντα ζωντανές

1 Νοεμβρίου 2015…Δύο χρόνια από το χρονικό σημείο όπου σταμάτησε ο χρόνος για όλους μας και  ξανά ξεκίνησε από το μηδέν. Το αίμα των αδερφών μας έχει ποτίσει τους σπόρους που θα καρπίσουν και θα γιγαντώσουν τον αγώνα μας  μέχρι τη νίκη. 

Τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου μέλη του Μετώπου Νεολαίας  Θεσσαλονίκης ανήρτησαν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης  στη μνήμη του Γιώργου και του Μάνου. Γιατί στο Γιώργο και στο Μάνο έχουμε δώσει δύο υποσχέσεις, ότι δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ και....
ότι θα κρατάμε για πάντα τα στενά, όπως έκαναν αυτοί μέχρι και τη στιγμή που έπεσαν για τις ιδέες τους, για πατρίδα και ελευθερία και πέρασαν στο Πάνθεoν των ηρώων του Έθνους μας.

Υποχρέωση μας, η θυσία αυτή και η μνήμη τους να μείνουν ζωντανές,  ενάντια σε αυτούς που έλεγαν στα κεντρικά δελτία ότι «θα μπορούσε να σκοτωθεί και κανένας άνθρωπος», ενάντια σε  αυτούς  που προσπάθησαν να «νομιμοποιήσουν» ηθικά την εκτέλεση των δύο συναγωνιστών μας  και ενάντια σε αυτούς που θέλουν να ξεχαστούν στο χρόνο.
Οι Ήρωες δε πεθαίνουν ποτέ, Γιώργο και Μανώλη, εκεί στο υψηλότερο βάθρο που βρίσκεστε και μας βλέπετε από ψηλά, θα αγωνιζόμαστε μέχρι τα όνειρα που μοιραζόμασταν μαζί κάποτε, να γίνουν πραγματικότητα, μέχρι να δικαιωθεί η θυσία σας, μέχρι τη Nίκη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών