Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Ευρωπαίοι Εθνικιστές στην πορεία για τους Ήρωες του Εθνικισμού, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη


Η λιτή αλλά πλήρης Πίστεως εκδήλωση Τιμής για τον Γιώργο Φουντούλη και το Μάνο Καπελώνη, χαιρετίσθηκε δια της παρουσίας χιλιάδων Ελλήνων και δη της Ελληνικής Νεολαίας που απέδειξαν ότι κανένας δεν έχει λησμονήσει.
Ξεχωριστή όμως Τιμή για τους Ήρωες του Κινήματος, επιφύλαξαν Ευρωπαίοι Συναγωνιστές οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, αποδίδοντας στη Θυσία των παλικαριών της Χρυσής Αυγής χαρακτήρα πανευρωπαϊκό, στον Αγώνα για την Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων. Ιταλοί και Ισπανοί πατριώτες παραβρέθηκαν στο Νέο Ηράκλειο αποτίοντας Φόρο Τιμής στην Ελληνική Νεολαία και τους Ήρωές της.
Τα πατριωτικά κινήματα της CasaPound και του.....
VFS από την Ιταλία και το Hogar Social από την Ισπανία με δεκάδες μέλη τους, βάδισαν στην Πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών.




Μπορεί λοιπόν το μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος να επιδιώκει να επέλθει η λήθη για τον Γιώργο Φουντούλη και το Μάνο Καπελώνη, όμως οι Ψυχές τους οδηγούν ήδη τόσο την Ελληνική όσο και τις ευρωπαϊκές Νεολαίες στο Δρόμο της Αντίστασης και της Εθνικής Ελευθερίας.




Οι Ιταλοί της CasaPound τίμησαν τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη σε 100 Ιταλικές πόλεις
Σε άρθρο του, που δημοσιεύθηκε σε Ιταλική εφημερίδα, ο αρχηγός της CasaPound, δηλώνει ότι «τιμούμε τα αδέρφια μας που έπεσαν από τις σφαίρες των δολοφόνων, σταλμένοι από το σύστημα. Κινήματα όπως η Χρυσή Αυγή και άλλα στην Ευρώπη βρίσκονται στο στόχαστρο του συστήματος διότι όλοι οι εθνικιστές είναι ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων που ισοπεδώνει τα έθνη. Ο Γιώργος και ο Μάνος είναι παράδειγμα θυσίας και αφοσίωσης».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών