Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Νέο κόμμα και διάσπαση στην ψοφοδεξιά ετοιμάζει ο Σαμαράς

Βλέψεις για... πρόεδρος σε νέο κόμμα κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς, καθώς στην Νέα Δημοκρατία τον βρίζουν ακόμα και οι πέτρες!

Όπως γράφει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο μαέστρος της προδοσίας και της σκευωρίας έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίζει να παίζει ρόλο στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που είναι παραγκωνισμένος από όλους.

Ο μόνος που απευθύνει μια καλημέρα είναι ο "μπουμπούκος", ο οποίος νομίζει ότι η στήριξη Σαμαρά στο πρόσωπό του μπορεί να τον ωφελήσει στην διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος.

Κύκλοι του βουλευτή Μεσσηνίας επισημαίνουν ότι: «Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως στη Ν.Δ. πια δεν μπορεί να...
επιστρέψει σε ηγετικό ρόλο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, παραμένει βαριά η σκιά του Καραμανλή. Στο πλαίσιο αυτό, είναι λογικό να επεξεργάζεται διάφορες... εναλλακτικές λύσεις».

Η ολιγάριθμη παρέα του Σαμαρά έχει απαξιώσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, καθώς πιστεύουν ότι η διάσπαση του κόμματος είναι σχεδόν απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση του σχεδίου δημιουργίας νέου πολιτικού κόμματος.

Καλομελέτα κι έρχεται! Όχι μόνο διάσπαση, αλλά και πλήρης εξαφάνιση της ψοφοδεξιάς και των αποκομμάτων που θα προκύψουν από την διάλυσή της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών