Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; Άλλη μία άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τον Φίλη! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; Άλλη μία άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τον Φίλη! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιστός στις κομμουνιστικές του ανθελληνικές ιδεοληψίες ο κυνικός Υπουργός της "Πρώτης φοράς Αριστεράς" οφείλει να δεχθεί τη μήνη όλων των πατριωτών και των Ελλήνων για αυτή του την ασέβεια...Ακόμη και όσων τον ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές.

Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Πάγκαλος του Σύριζα, Νίκος Φίλης, για να μιλήσει για την καταρρέουσα Παιδεία με τα χιλιάδες κενά στις θέσεις διδασκάλων και το γεγονός ότι συντόμως τα παιδιά θα παγώνουν στις αίθουσες διδασκαλίας. Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην εκπομπή, ρωτήθηκε φυσικά και για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην οποία είχε προβεί με άρθρο του στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή».
Η απάντηση του Φίλη στην ερώτηση ήταν πραγματικά αποστομωτική, αφού μετά από αυτήν μόνο η παρέμβαση εισαγγελέα θα ήταν αρμόζουσα. Σας παραθέτουμε την απάντηση Φίλη: «Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων. Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην....
εθνοκάθαρση την αιματηρή και το φαινόμενο της γενοκτονίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το αίμα, τον πόνο, όσα έχουν υποστεί οι Πόντιοι, από τη θηριωδία των Τούρκων. Αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η γενοκτονία με αυστηρή επιστημονική έννοια»
Ουσιαστικά, η διαφωνία του Φίλη, η οποία είναι ποινικά κολάσιμη βεβαίως, είναι ότι οι Πόντιοι δεν υπέστησαν βιομηχανικού τύπου απόπειρα εξόντωσης. Το γεγονός ότι οδηγούνταν στα περιβόητα Τάγματα Εργασίας, από τα οποία δεν ξέφευγε κανείς δεν εμπίπτει προφανώς στην «βιομηχανικού τύπου απόπειρα εξόντωσης», σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φίλη. Οι μαζικές εκτελέσεις και οι εκτοπίσεις, προφανώς δεν εμπίπτουν στην «βιομηχανικού τύπου απόπειρα εξόντωσης». Ας παραθέσουμε στο ανεκδιήγητο πολιτικό παχύδερμο μία σχετική φωτογραφία εποχής:

Ο Φίλης, ο οποίος ορθώς τον είχε αποκαλέσει αμόρφωτο ο Ποντιακός Σύλλογος «Αργώ», προκαλεί την λογική οργή των Ποντίων αδερφών μας με την προδοτική – φιλοτουρκική στάση του στο ζήτημα. Οι «απόψεις» αυτές, οι οποίες έχουν προφανές σκοπούμενο την διαστρέβλωση της Εθνικής Μνήμης και συνιστούν εθνική προδοσία. Ορθώς, λοιπόν, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων, Χαράλαμπος Αποστολίδη, αποκάλεσε τον Φίλη «προσωποποίηση της Κερκόπορτας και του Εφιάλτη».
Εμείς απλώς να πληροφορήσουμε τον Φίλη ότι η Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί τόσο από την Ελληνική Βουλή, όσο και από τη International Genocide Scholars Association, με 83% των ψήφων, εφόσον θέλει να αναφερθούμε στην «επιστημονική κοινότητα».
Δεν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο αντιρατσιστικός νόμος και να διωχθεί βάσει αυτού ο ανεκδιήγητος αυτός μπολσεβίκος; Υπάρχουν, άραγε, εισαγγελείς που θα πράξουν το Καθήκον τους, αποκαθιστώντας την ηθική τάξη και βάζοντας στη θέση τους (δηλαδή στο εδώλιο του κατηγορουμένου) τους εθνοπροδότες που εποφθαλμιούν την Εθνική Μνήμη των Ελλήνων; Δεν τρέφουμε, βεβαίως, ελπίδες για κάτι τέτοιο, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Φίλης, αλλά και ο Σύριζα είναι καταδικασμένοι ήδη στα μάτια του Ελληνικού Λαού!

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών