Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Ο ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑTΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΔΕΛΦΟ, ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ!


Ειλικρινά ταλαντούχος και χαρισματικός νέος το στέλεχος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς- Παπαδόπουλος. Αντισυμβατικός ράπερ μέλος του συγκροτήματος Salto Mortal, όπου μέσω των στίχων του κατήγγειλε την πολιτική διαφθορά και συγκεκριμένα το πελατειακό κράτος, που είχαν δημιουργήσει οι μέχρι σήμερα μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, με τους διορισμούς χιλιάδων ψηφοφόρων και ημετέρων στο Δημόσιο.
Παραθέτουμε ένα δίστιχο προκειμένου να διαπιστώσετε το επικριτικό και καυστικό πνεύμα του. «Έλα πάλεψε μαζί μας...
στον δρόμο της φωτιάς (της φωτιάς των μολότωφ εννοεί άραγε;) για κάθε ένα ρουσφέτι που ζητά τη σιωπή σου».
Έτσι λοιπόν ήταν κατάσταση για τον Jason μέχρι που ονομάστηκε γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί πλέον οι στίχοι του έπαψαν ν’ αποτελούν όχημα καταγγελίας της πολιτικής διαφθοράς και περιορίστηκαν καθαρά στο λυρικό και ποιητικό ρόλο τους.
Συγκεκριμένα ο συγκεκριμένος φέρελπις νέος, από τη νέα θέση και τα νέα καθήκοντά του και βάσει των εξουσιών των οποίων περιβλήθηκε, διόρισε όλη την οικογένειά του.   
Ο 31χρονος αδελφός του Ορέστης Σχινάς-Παπαδόπουλος διορίστηκε  ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού την 1η Δεκεμβρίου του 2015. Ο διορισμός του δε υπογράφεται στο αντίστοιχο ΦΕΚ, από τον ίδιο τον κύριο Τσίπρα.  
Η μητέρα του κυρία Ξανθή Παπαδοπούλου στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015 διορίστηκε ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού υγείας κυρίου Ανδρέα Ξανθού.  
Ο πατέρας κύριος Στάθης Σχινάς είναι οικονομικός αναλυτής στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κόκκινο, όπου είχε μεταξύ άλλων εξηγήσει, γιατί «το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ».
Αλλά ο νέος, απ ‘ ότι δείχνουν οι καταστάσεις, εκτός από καλλιτεχνικό τάλαντα, διαθέτει και συναισθηματισμό, ως εκ τούτου εκτός από την οικογένειά του, φρόντισε να «βολέψει» και το αμόρε του.
Η 25χρονη Χρύσα Πάντου τέσσερεις μόνο μήνες αφού πήρε το πτυχίο της, από το τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, όπου εργάζεται και η «μέλλουσα πεθερά της». Ο διορισμός έγινε στις 3 Νοεμβρίου και υπογράφεται από τον ίδιο τον υπουργό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «συντρόφισσα» Χρύσα ως μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε ότι το σύνθημα «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» είναι επίκαιρο διότι κόβονται μισθοί, συντάξεις και παροχές. Πάντως εκείνη φρόντισε εξαργυρώνοντας την πολιτική της δράση, να εξασφαλίσει πολύ εύκολα το μισθό της, σε μια εποχή μάλιστα που η ανεργία των νέων αγγίζει το 60%.
Αυτό όμως που αποτελεί κραυγαλέο εμπαιγμό και Καβαφική ειρωνεία καταστάσεων, είναι ότι την προηγούμενη Παρασκευή  η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση καλώντας την να λάβει μέριμνα για τους νέους εργαζόμενους και άνεργους.
Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος.
Την απάντηση του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τους διάφορους επικριτές του που δημοσιεύτηκε υπό μορφή ανορθόγραφου κειμένου 1000 λέξεων στο fb.
Ο αγαπητός Jason λοιπόν ούτε λίγο, ούτε πολύ καταλύει με την απάντησή του κάθε ανιδιοτελές φιλοσοφικό υπόβαθρο που συνδέει την ιδεολογία με την πολιτική δράση. Με απλά λόγια θεωρεί δεδομένο, ότι λόγω των αγώνων αυτού, των γονέων και των παππούδων, ως μέλη της αριστεράς,  τώρα που πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβερνόν κόμμα το κράτος έχει περιέλθει σαν να είναι ποδήλατο ή πατίνι στην κυριότητα του και ως εκ τούτου κατέχει την εξουσία να προσφέρει εργασία σε όποιον εκείνος επιθυμεί, ως αντίτιμο των αγώνων του.
Κάτι ανάλογο, έλεγε και στον γράφοντα το καλοκαίρι του 1980 ένα στέλεχος της νεολαίας της ΚΝΕ. «Μετά την επικράτηση της δικτατορίας του προλεταριάτου, θα είμαστε η προνομιούχα κάστα».
Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι διαχρονικά για την αριστερά η ιδεολογία για το τέλος του παλαιού κόσμου και για την επερχόμενη νέα κοινωνική δικαιοσύνη είναι κούφιες και ανούσιες κουβέντες. Προπαγάνδα για τους ευκολόπιστους και αφελείς.  
Ο αντικειμενικός σκοπός είναι η κατάληψη της εξουσίας, όχι επ’ αγαθώ της κοινωνίας (βεβαίως, βεβαίως), αλλά για την απομύζηση του κρατικού μηχανισμού και την εξασφάλιση του προσωπικού ευ ζην.

1 σχόλιο:

  1. Άραγε η προσωποπαγής θέση που καλύπτει η γκόμενα είναι για την κάθε γκόμενα του γενικώς, όπερ σημαίνει ότι εάν τα χαλάσουν θα φύγει η παλιά και θα αρχίσει να δουλεύει η νέα, ή για κάθε γκόμενα του υπάρχει και μια θέση για διορισμό;

    Μιλάμε άβυσσος η ψυχή του απόγονου κομμουνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών