Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Το «Βήμα» πρώτα έκανε... επίσημη θρησκεία της Ελλάδας το Ισλάμ και τώρα μοιράζει και ενημερωτικά βιβλία


Το «Βήμα» πρώτα έκανε... επίσημη θρησκεία της Ελλάδας το Ισλάμ και τώρα μοιράζει και ενημερωτικά βιβλία

Πριν από λίγες ημέρες το «Βήμα» μας πληροφορούσε ότι το Ισλάμ είναι επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η εφημερίδα "Βήμα" προσέφερε το βιβλίο "Σημαίες από όλον τον κόσμο", μια παραγωγή του ΔΟΛ. Εκεί, στην σελίδα για την Ελληνική Σημαία παρουσιάζονται ως επίσημες θρησκείες της χώρας η Χριστιανική Ορθόδοξη, αλλά και η μουσουλμανική!
Τώρα, πλέον, το «Βήμα» περνάει σε άλλο επίπεδο, αφού προσφέρει μία ειδική έκδοση για το Ισλάμ, προκειμένου οι Έλληνες να εναρμονιστούν και να συνηθίσουν την...
επίσημη θρησκεία τους. Πρόκειται για μία έκδοση, η οποία έρχεται με την επιμέλεια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας και παρουσιάζει στην Ελλάδα τις «βασικές αρχές» του Ισλάμ.
Το «περίεργο» στην όλη υπόθεση είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα δόθηκε μία Καινή Διαθήκη στο πλήρες κείμενό της. Τώρα δίδεται ένα κείμενο σχετικά με το Ισλάμ, αλλά όχι το Κοράνι. Τι φοβούνται άραγε; Μήπως δίδοντας το Κοράνι χωρίς λογοκρισία θα διαφανεί η φρίκη που προστάζει «θάνατο στους απίστους» και τότε θα δημιουργηθεί ένα μήνυμα που δεν θα συμφέρει την Παγκοσμιοποίηση και την πολιτική της πλήρους αποδοχής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών;
Γνωρίζουν ότι δίδοντας το Κοράνι σε μία καλή μετάφραση θα έδειχνε σε ολόκληρο τον Ελληνισμό γιατί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, που προστάζουν υποδοχή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, είναι ουσιαστικά εχθρικά προς τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Θα αποδεικνυόταν περίτρανα ότι συριζαίοι, νεοδημοκράτες και «νταβατζήδες» έχουν κοινό μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού. Έτσι παρέχουν στον Λαό μία έκδοση σχετικά με το Ισλάμ, που από την μία πληροφορεί για τα βασικά «πιστεύω» της επελαύνουσας θρησκείας, αλλά δεν καταδεικνύει τον επερχόμενο κίνδυνο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών