Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Ο «ΑΓΩΝΑΣ» (ΤΟΥ ΕΑΜ) ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΝΙΤΙΣΣΑ

iasonas-sxinas-papadopoulos-708
Γράφει ο Αντίοχος

Το ΕΑΜ μας έσωσε απ’ την πείνα
Θα μας σώσει κι από τη σκλαβιά
και στο δημόσιο παιδιά κι εγγόνια μας
θα πιάσουνε δουλειά…

(Ο ύμνος του ΕΑΜ προσαρμοσμένος στην σύγχρονη πραγματικότητα της πρώτης-δεύτερης φοράς αριστερά)

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι! Δικαιώθηκε ο αγώνας των κατσαπλιάδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, 72 χρόνια αργότερα. Έτσι, ο γραμματέας της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ διόρισε όλο του το σόι –ακόμα και το… μελλοντικό- στο δημόσιο (τον αδερφό του στο γραφείο του Πρωθυπουργού, καθώς επίσης τη μητέρα του και τη φιλενάδα του στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξάνθου (του «αμετανόητου κνίτη», όπως δήλωσε προσφάτως στο «Βήμα»…). Δε χρειάστηκε να βολέψει και τον πατέρα του, καθώς αυτός είναι ήδη βολεμένος στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο».
Και τώρα που άρχισαν να....
τον κράζουν, απάντησε ότι οι διορισμοί έγιναν… δικαιωματικά, γιατί ο παππούς του ήταν δικαστής στο ΕΑΜ (στα διαβόητα «λαϊκά δικαστήρια»…), η γιαγιά του «περήφανη ΕΠΟΝίτισσα», ο θείος του πατέρα του δολοφονήθηκε από τους «φασίστες», ενώ όλη του η οικογένεια ανήκε «στην ΚΝΕ ή στον Ρήγα»
Κι όσο γι’ αυτούς τους υποκριτές της… αγίας, άσπιλης κι αμόλυντης αριστεράς, που οργιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών προγόνων του» και τα τοιαύτα, ας αφήσουν τα… σάπια! Γιατί στο όνομα του ΕΑΜ, των παραφυάδων του, του Πολυτεχνείου και των «αγώνων» της αριστεράς, άλλοι έγιναν μεγαλοεκδότες-μεγαλοεργολάβοι, άλλοι πολιτικοί, άλλοι μεγαλοδημοσιογράφοι και γενικώς όλοι βολεύτηκαν και μασάνε καλά. Το σόι του… ράπερ γραμματέα τους ενόχλησε;

1 σχόλιο:

  1. Μη συγχέετε εκείνες τις εποχές με το τώρα. Εκείνες τις εποχές, κατάφεραν να μας χωρίσουν, αριστερούς δεξιούς και να μας βάλουν να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο για να μας διαφεντεύουν γελώντας. Γιατί εκείνη την εποχή ΔΕΝ υπήρχαν Ελληνες. Υπήρχαν αριστεροί και δεξιοί. Σήμερα, και όταν λέω "σήμερα" εννοώ την εποχή μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (που χρηματοδοτήθηκε για να το κάνει από τους Ροτσιλάδες κοπρίτες υπανθρώπους) υπήρξε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ αφανισμού της Χώρας και των Ελλήνων από τα καθήκια που προανέφερα. ΤΟ ΑΡΧΙΚΤΗΝΟΣ που "πούλησε" την Χώρα έδρασε με προσυμφωνημένα βήματα, έκλεισε Βιομηχανίες , διόρισε όλους τους δικούς του στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ επιβαρύνοντας το προϋπολογισμό και ταυτόχρονα δημιουργώντας μια γενιά "Ελληναράδων" - όχι ΕΛΛΗΝΩΝ, Ελληναράδων - τηλεκατευθυνόμενων βολεψάκηδων τεμπελόσκυλων αμοραλιστών του κερατά. Όσοι ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχουν ακόμη, ΠΡΕΠΕΙ να συσπειρωθούν κάτω από ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και πρέπει να ΞΕΧΑΣΟΥΝ τα αριστερά δεξιά κεντρώα και να θυμούνται ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, τίποτε άλλο, ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ και καταφέρουμενα σώσουμε αυτό το τόπο από τα νύχια αυτών που έπρεπε στο 100% τους να έχουν γίνει ΣΑΠΟΥΝΙ. Όσο για το Κ.Κ.Ε και τις "αποχρώσεις" του, για τους "ηγέτες" τους έχω μόνο μια ροχάλα να στείλω κι αυτή πολλή τους είναι. Διότι κι αυτή η ροχάλα έχει αξία ενώ αυτοί καμμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών