Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - Μουζάλας: "Μακάρι να έρθουν τούρκοι πράκτορες στα ελληνικά νησιά!" BINTEO


ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν τούρκοι πράκτορες στα ελληνικά νησιά!

Μόλις χθες ο Τόσκας συγκλόνισε το πανελλήνιο με την θρασεία και ανθελληνική δήλωσή του ότι «θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά». Επρόκειτο για μία δήλωση ανάλογη του «οι γερμανοί είναι φίλοι μας» από την γνωστή ελληνική ταινία με τον Αρτέμη Μάτσα.
Όμως, δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση... αδικούμε τον Αρτέμη Μάτσα συγκρίνοντάς τον με τους συριζαίους, τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους και τους ψευτοδεξιούς εκ της «αντιπολιτεύσεως» υποστηρικτές τους. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κινηματογραφικός αντι – ήρωας έκανε ό,τι έκανε έχοντας την άμεση απειλή της εκτέλεσης από....
έναν στρατό κατοχής που δεν είχε καλέσει ο ίδιος, σε αντίθεση με τους κυβερνώντες.
Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός ανθέλληνας και υπουργός, Μουζάλας, έδωσε συνέχεια στην δήλωση Τόσκα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε και υπερήφανος για την εθνοπροδοσία που τελεί η κυβέρνησή του, λέγοντας σχετικά με τον ερχομό τούρκων τοποτηρητών στα ελληνικά νησιά: «Μακάρι να έρθουν, διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Ελληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex»
Βεβαίως, για άλλη μία φορά η εθνοπροδοσία «σκεπάζεται» με τον μανδύα του «ανθρωπισμού», αφού οι τούρκοι όχι μόνο θα αρνηθούν την αύξηση των λαθρομεταναστών, αλλά θα κάνουν επιδεικτικά ότι «δεν βλέπουν τίποτα». Αυτό είναι βέβαιο και η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα για αυτό πέρα από κάποιες «διαμαρτυρίες» στον φακό της τηλεοράσεως για να βλέπει το πόπολο. Η εθνική μας κυριαρχία, όμως, θα έχει παραδοθεί στους τούρκους ανεπιστρεπτί.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ανθέλληνας υπουργός τις προάλλες είχε λειτουργήσει και πάλι υποστηρικτικά σε ανεκδιήγητη δήλωση συναδέλφου του, επίσης ανθέλληνα και υπουργού, ο οποίος είχε πει ότι το δημογραφικό της Ελλάδας θα λυθεί μέσω των "προσφύγων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών