Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥΤ@ΝΑ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑ!

o_synadinos__article

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
  Το περιστατικό που συνέβη στην συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου, με τον πολτικάντη Σούλτς να ζητάει την αποβολή του Στρατηγού Συναδινού, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, δείχνει το μίσος των νεοταξιτών έναντι των εθνικιστών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Μίσος που εκφράζεται πάντα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ένας διορισμένος υπαλληλάκος, με σπουδές στην χώρα του, ίσες με ενός αντίστοιχου ΙΕΚ στην Ελλάδα, ο Σούλτς – που πέφτει στα γόνατα μόλις βλέπει τον Θεοδωράκη – απέβαλλε «αμελλητί» μέσα από το ευραιο – χανείο τους τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό! Έναν Λεβέντη (όχι τον θιασώτη της οικουμενικής), με σπουδές, θητεία, ήθος και ανάστημα γιαγαντιαίο και παράσημα που....
τον καλύπτουν από πάνω ως κάτω!
Θα μου πείτε, μα δεν είναι το μόνο περιστατικό έκφρασης μίσους εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.
Εδώ διέσυραν με χειροπέδες το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, χωρίς κατηγορίες, δεν άνοιξε ρουθούνι* όταν δολοφονήθηκαν τα δυο παλικάρια και τραυματίστηκε άλλο ένα!
Και θα σας πω, δίκιο έχετε. Αλλά, έχει ο γ@μωκαιρός γυρίσματα… Κουράγιο…
* Μετά την 1η Νοεμβρίου 2013 και τις δολοφονίες των δύο παλικαριών, δεν άνοιξε ρουθούνι, γιατί ήταν η υπευθυνότητα των Εθνικιστών που κράτησε πίσω τα γεγονότα και δεν επετεύχθη η αιματοχυσία που επεδίωκαν τα κόμματα του περίφημου συνταγματικού τόξου. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ…!
Υ.Γ. Πάντως ο Στρατηγός δεν ήταν η πρώτη φορά που τους ξεφτίλιζε.
Στις 8 Ιουλίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στη συζήτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη και αναφέρθηκε στις κατάπτυστες υποδείξεις των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον της πατρίδας μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών