Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Το άκουσες Έλληνα άνεργε ψηφοφόρε....Ο Μπουτάρης από εδώ και μπρος θα διορίζει στις θέσεις του Δήμου "πρόσφυγες"

mpoutarisσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η πνευματική αποχαύνωση και οι δόσεις "ανθρωπισμού" από τα ΜΜΕ ευελπιστούμε να μην είναι τόσο ισχυρές που θα έχουν οδηγήσει στην πλήρη.....ρομποτοποίηση των Ελλήνων, ώστε να μην διαπιστώνουν το προφανές.... Επιχειρείται η πλήρης αντικατάσταση των Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς, με όχημα την....αλληλεγγύη των πρώτων...;! Θα δεχθούμε να γίνουμε οι....σύγχρονοι Ινδιάνοι;Γράφει ο Αντίοχος 

Όχι μόνο θα μείνουν εδώ τα «προσφυγάκια» που έχουν έρθει στην Ελλάδα –κι αυτά που είναι στο δρόμο για να’ ρθουν- αλλά σύντομα θα πιάσουνε και… δουλειά! Που θα βρούνε δουλειές, ενώ δεν βρίσκουν οι Έλληνες; Θα τους τις βρει ο Μπουτάρης στον δήμο Θεσσαλονίκης!
Έτσι, κατά την επίσκεψη που έκανε ο λεγάμενος, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών,
ανακοίνωσε ότι....
θα ζητήσει «από τον υπεύθυνο του στρατοπέδου να κάνει μια λίστα των δεξιοτήτων που έχουν τα προσφυγάκια που βρίσκονται στα Διαβατά -μπορεί να έχει ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, δασκάλους- για να δούμε πώς μπορούμε να τους απασχολήσουμε για να έχουν μια δημιουργική απασχόληση και να πληρώνονται φυσικά αλλά και να εξυπηρετούν ανάγκες του δήμου».
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, λοιπόν, κοροϊδάκια άνεργοι που ψηφίσατε τον Μπουτάρη (και τον κάθε Μπουτάρη και τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Μπουτάρη και τον κάθε Μπουτάρη. Εσείς τους ψηφίσατε, άλλους θα διορίσουν. Καθότι, άλλο τα «προσφυγάκια» κι άλλο τα… κοροϊδάκια!

1 σχόλιο:

  1. Η ακροδεξιά 23% στη Σαξονία

    http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/liveticker-landtagswahlen-zittern-vor-afd-ergebnis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών