Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Οι σιωνιστές χορηγοί της Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ


Οι σιωνιστές χορηγοί της Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ

Στην υπηρεσία της Wall Street και του πλουτοκρατικού σιωνιστικού κατεστημένου των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται για να είναι υποψήφια του κόμματος των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα. Μέχρι στιγμής έχοντας την βοήθεια των μεγαλυτέρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας καθώς και γνωστών σιωνιστών τραπεζιτών ο αγώνας της για την υποψηφιότητα βαίνει επιτυχώς, πως θα μπορούσε εξ άλλου να ήταν διαφορετικά όταν διαθέτεις εκατομμύρια δολλάρια για την προεκλογική σου εκστρατεία.
Στο budget της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι έχουν συνεισφέρει μεταξύ άλλων ο....
George Soros (6 εκατ.), οι Steven Spielberg, Marc Benioff, Roger Altman, Haim Saban (3 εκατ. έκαστος), οι Jeffrey Katzenberg, Donald Sussman, Herb Sandler, Jay Pritzker, Daniel Abraham (1 εκατ. έκαστος) και οι Bernard Schwartz, Marc Lasry, Paul Singer, David Geffen, Fred Eychaner, Norman Braman και Bernie Marcus (500.000 έκαστος). Όλοι οι ανωτέρω είναι μέλη των οργανώσεων AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) και AJC (American Jewish Committee).
Πέραν των χρηματικών συνεισφορών η Χίλαρι Κλίντον έχει πολλούς επιστημονικούς συμβούλους μεταξύ των οποίων οι Victoria Nuland Kagan (οργανώτρια του πραξικοπήματος στο Κίεβο ως υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ), Robert Kagan (εις εκ των εμπνευστών του νεοιμπεριαλιστικού σχεδίου Project for the New American Century, PNAC), Robert Zoellick, Michael Chertoff, Dov Zakheim και άλλοι. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών: Ηγετικά μέλη σιωνιστικών οργανώσεων και ταγοί των νεοιμπεριαλιστικών- αμερικανοσιωνιστικών σχεδίων.
Η Χίλαρι σύμφωνα με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, που είναι βέβαια απόρροια των χορηγών και των συμβούλων της, δεν έχει απολύτως κανέναν ηθικό φραγμό για να συνεχίσει το εγκληματικό έργο του Ομπάμα και του προκατόχου του Μπιλ Κλίντον στην διεθνή πολιτική σκηνή, εγκληματικό έργο που είχε ως αποτέλεσμα αποσταθεροποιήσεις κυβερνήσεων και κρατών, τον θάνατο εκατομμυρίων αμάχων, την λαθρομετανάστευση, καθώς και την επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Η κα. Κλίντον εφόσον εκλεγεί πρόεδρος θα αποτελεί το προπύργιο του σιωνιστή πρωθυπουργού του Ισραήλ Νετανιάχου, ένα προπύργιο που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να απολαμβάνει ασυλία για τα εγκλήματα του εναντίον των Παλαιστινίων. Θα αποτελεί επίσης έναν σταθερό σύμμαχο των τζιχαντιστών αφού στο πρόσφατο παρελθόν ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ χρηματοδότησε και εξόπλισε την Αλ Κάιντα της Λιβύης με αποτέλεσμα την διάλυση αυτής της χώρας.
Βεβαίως ως Έλληνες δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, εξ άλλου οι περισσότερες ελληνοαμερικανικές οργανώσεις είναι υποταγμένες στα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθόμαστε στην πολυθρόνα του σπιτιού μας παρακολουθώντας από την τηλεόραση την καταστροφή της πατρίδας μας, υποταγμένοι στα σχέδια της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών και του διεθνούς Σιωνισμού.
Γ. Λιναρδής

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών