Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Άνοιξε τα...πόδια της και στην Ε.Ε., μετά τις ΗΠΑ η..."κομμουνιστική" Κούβα!! Είναι ο κομμουνισμός ΗΛΙΘΙΕ

bruno_rodriguez_federica_mogherini_ue_cuba_600

Αίσιο τέλος είχε –όπως αναμενόταν άλλωστε…- οι διαπραγματεύσεις της «λυκοσυμμαχίας» (όπως την αποκαλούν οι κουκουέδες…) Ε.Ε. με την κομμουνιστική Κούβα, που διήρκεσαν σχεδόν δύο χρόνια.
Η κατάληξη, ήταν η υπογραφή μιας συμφωνίας εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο πλευρών, κάτι που πρακτικά σημαίνει την δυνατότητα σύναψης πλήρων οικονομικών σχέσεων των 28 κρατών-μελών με το «κόκκινο νησί».
Την συμφωνία υπέγραψαν ο....
υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Μπρούνο Ροντρίγκες και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία αμέσως μετά δήλωσε ότι «Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για τις διμερείς σχέσεις μας».
Και το μόνο που μένει πλέον για να σπεύσουν για… μπίζνες (as usual…) οι Ευρωπαίοι καπιταλιστές στην «κόκκινη νήσο», είναι η επικύρωση της συμφωνίας από τις κυβερνήσεις τόσο της Κούβας όσο και των 28 χωρών-μελών της ΕΕ – η οποία είναι βεβαίως μια τυπική υπόθεση.
(ΥΓ): Όσο κι αν ψάξετε στις βοθρο-ιστοσελίδες του… τιμημένου κουκουέ και των διαφόρων αριστεριστών-καστροτσεγκεβαριστών, δε θα βρείτε πουθενά την είδηση. Γιατί άραγε; Φοβούνται ωρέ συντρόφια οι (πολλάκις…) ξεφτιλισμένοι την ξεφτίλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών