Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

simaiers-syntagma58__article

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Ποιος κυβερνά αυτή την χώρα; Υπάλληλοι θεσμών με έδρα εκτός Ελλάδος που οδηγούν την Ελλάδα στο διεθνές περιθώριο, την μιζέρια και την κακομοιριά. Ποιος μπορεί να την στήσει στα πόδια της, να την δυναμώσει και να την κάνει την μεγάλη περιφερειακή δύναμη που αρμόζει στην θέση της;
Μια πολιτική δύναμη που έχει την δύναμη να αυξηθεί σαν τον σπόρο στην φιλόξενη γη μας. Ας γεμίσει, λοιπόν, η χώρα μετανάστες. Ας ανοίξουν τις πόρτες οι χωρικοί, ας πνιγούν στα....
Αλλάχ ακμπάρ οι πόλεις. Κάθε ξένος εισβολέας φέρνει πλησιέστερα την μέρα της δικαίωσής μας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όσοι έχουν μάτια και δεν βλέπουν και αυτιά και δεν ακούν, την ορθότητα των θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών. Έτσι λειτουργεί ο λαός.
Οι Αγρότες ξεσηκώνονται όταν συζητάται η φορολογία τους. Οι Στρατιωτικοί διαμαρτύρονται όταν απειλούνται με επίταξη τα θέρετρα αναψυχής τους. Όλοι διαμαρτύρονται όταν απειληθούν τα άμεσα συμφέροντά τους. Όλοι, πλην Εθνικιστών. Εμείς οι Εθνικιστές, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και την ιδιότητά μας, βλέπουμε, προειδοποιούμε, αντιπαλεύουμε τους κινδύνους και τις απειλές ακόμη και αν δεν μας αγγίζουν συντεχνιακά, γιατί εμείς βλέπουμε το Έθνος ως Οικογένειά μας.
Σήμερα, οι Έλληνες κάνουν λανθασμένες ερωτήσεις, γι’αυτό και δίνουν λανθασμένες απαντήσεις. Ρωτούν τι θα μας δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να «φιλοξενήσουμε» τους μετανάστες, και όχι αν χρειαζόμαστε ή θέλουμε μετανάστες στις γειτονιές μας. Τι ρυθμίσεις θα κάνει το ΔΝΤ για το χρέος, και όχι από πού και από ποιους, προέκυψε και αν πρέπει να πληρωθεί και από ποιους. Εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, δεν μας απασχολεί το αντάλλαγμα. Δεν μας ενδιαφέρει η τιμή που θα ορίσει ο Αβραάμ από την Νέα Υόρκη, για την γη μας. Η Πατρίδα μας είναι Πατρίδα όλων μας, και ο πλούτος της είναι κοινός.
Η δική μας ερώτηση δεν είναι αν θα πουλήσουμε τα πρωτοτόκια μας για ένα πιάτο φακές ή για ένα χρυσό μοσχάρι. Δεν δίνουμε αξία στον χρυσό περισσότερη απ’ όση δίνουμε στο μολύβι ή το σίδερο. Αυτή είναι και η διαφορά μας από τα κόμματα του μνημονιακού τόξου. Ξενόδουλα, προδοτικά, ανθελληνικά, τα κόμματα της Αριστεράς και της απατηλά ονομαζόμενης Φιλελεύθερης παράταξης, στήριξαν πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο την Τουρκία, υποτάχθηκαν και υπέταξαν το ελληνικό κράτος στις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών «θεσμών». Η ΝΔ ζήτησε να επιβληθούν πρόστιμα και ποινές στους διαφωνούντες με την πολιτική της υποταγής. Σε αυτούς που τολμούν να πουν πως οι Ευρωπαίοι είναι πολιτικοί νάνοι. Πως η Ε.Ε. έχει ξεπουληθεί στον Οθωμανό Ερντογάν.
Το ΠΑΣΟΚ επαίνεσε «τα ανακλαστικά της Ευρώπης των αξιών», δηλαδή των εισβολών και των σκλαβοπάζαρων. Της Ευρώπης που εξαθλιώνει τον λαό μας και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς. «Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει το ρατσιστικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού σε βάρος του τούρκικου λαού, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτοί είναι οι φασίστες και η ναζιστική ιδεολογία τους που στάζουν το ρατσιστικό δηλητήριο, καλλιεργούν το φυλετικό μίσος και τον εθνικισμό για να σπέρνουν διαιρέσεις ανάμεσα στους λαούς και να διαιωνίζεται η εξουσία του κεφαλαίου».
Οι διαχρονικώς χρηματοδοτούμενοι από τους τραπεζίτες της Φρανκφούρτης και του Λονδίνου έχουν κάθε λόγο να υπερασπίζονται την Ε.Ε. Ακόμη και το ανύπαρκτο στην κοινωνία Ποτάμι, βαυκαλίζεται να ελπίζει πως «Χρυσαυγίτες και άλλοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές θα καταδικαστούν στην σιωπή και στην λήθη». Τους διαβεβαιώνουμε πως σύντομα θα ανήκουν στην ιστορική σιωπή, αλλά όχι στην λήθη του λαού μας. Το σταλινικό μόρφωμα και οι άλλες εγκληματικές συμμορίες που διαχειρίστηκαν την δημόσια ζωή στην Πατρίδα μας εδώ και σαράντα χρόνια, δεν δικαιούνται να ομιλούν για το Αύριο αυτής της χώρας. Μπορούν, αντίθετα, να υμνούν όσο θέλουν τους χρηματοδότες τους και να ζητούν την τιμωρία αυτών που αναρωτιούνται τι είδους Ένωση είναι αυτή η οποία δεν μας στηρίζει, αλλά χρηματοδοτεί και υπεραμύνεται των εχθρών μας.
Καπιταλιστές, Φιλελεύθεροι, Μαρξιστές, Σοσιαλιστές, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την ιδεολογία πάνω στην οποία θα βιοποριστούν για τις εφήμερες ζωούλες τους. Όμως, Τουρκόφιλοι, Τζιχαντιστές εισβολείς και Μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει. Κρατείστε τα λεφτά σας για εκεί που πιάνουν τόπο. Ναι, ήσαν πολύχρυσες οι Μυκήνες κάποτε. Μα όρθιοι έχουν μείνει μονάχα οι λέοντες που φυλάγουν τις πύλες της. «Μολών Λαβέ». 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auth-h-gh-den-sas-anhkei#ixzz42gIyisBn

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών