Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Στη Σμύρνη - τόπος δολοφονίας εκατομμυρίων Ελλήνων από τον Κεμάλ - ο Τσίπρας επισφράγισε τη....ραγιαδοσύνη του απέναντι στο σουλτάνο


Τσιφτετέλια, λουλούδια και γέλια από τον Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Καθόλου τυχαία και με βαρύ για την Ελλάδα συμβολισμό ήταν η επιλογή της Σμύρνης όπου διεξάγεται σήμερα το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας" με συμμετοχή του πρωθυπουργού, Τσίπρα.
Οι τούρκοι, οι οποίοι είναι μετρ της διπλωματίας απέναντι στους υποτακτικούς ελλαδίτες πολιτικάντηδες επέλεξαν ως χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου καθόλου τυχαία την Σμύρνη και όχι την Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα.
Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος: Εκεί που θυσιάστηκαν εκατομμύρια Έλληνες της Μικράς Ασίας από τις ορδές του Κεμάλ, εκεί τώρα με το....
πρόσχημα της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και συνεργασίας ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκυνά τον... σουλτάνο.
Βέβαια, οι 36 ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς που συνοδεύουν τον Τσίπρα ουδόλως θα ενδιαφέρονται για τον συμβολισμό της τοποθεσίας, ούτε θα έκαναν κάποιο μνημόσυνο για τα θύματα του Μικρασιατικού ελληνισμού. Εκεί πήγαν για ταξιδάκια και... μπαξίσι.

Όσο για τα λουλούδια που προσέφεραν στον Τσίπρα, την αναγόρευσή του ως "επίτιμο διδάκτορα της πολιτικής οικονομίας" και το δώρο που αναμένεται να δώσει ο Νταβούτουγλου, έναν... μπαγλαμά (!), τα σχόλια ειλικρινά περιττεύουν.
Η Πατρίδα χάνεται και ο πρωθυπουργός της χώρας γίνεται αντικείμενο χλεύης από τους τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών