Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Η… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ… ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

propaganda5
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πούστης - Ψεύτης - Δημοσιογράφος και Αριστερός, φίλος του Σιωνισμού και του  Ελληνισμού ο χειρότερος εχθρός
 

Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς να κάνουν οι «αλληλέγγυοι» (της Νέας Τάξης Πραγμάτων) την… αμερικανιά τους.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά κάποιου «συμπαραστάτη» και «αλληλέγγυου», ονόματι Ανδρέα Γαλβά (α.λ.σ.), την… αμερικανιά του οποίου ανέλαβε να προωθήσει ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος στο newsit.gr.
Ιδού μια σύντομη –αλλά πολύ… συγκινητική- περιγραφή της νέας… αμερικανιάς:
«Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται το ήθος και οι αρχές τους καθενός. Και το Προσφυγικό είναι μία δύσκολη κατάσταση, όπου πολλές μάσκες έπεσαν και σε....
αρκετές περιπτώσεις κυριάρχησε ο φόβος απέναντι σε ανθρώπους που ξεριζώθηκαν και βρέθηκαν “μετέωροι” επί ευρωπαϊκού εδάφους. Για πολλούς Έλληνες, όμως, αυτός ο ξεριζωμός είναι η Ιστορία τους, την οποία σέβονται σε κάθε ευκαιρία. Έτσι και μια γιαγιά που βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου φρόντισε να δώσει μάθημα ανθρωπιάς, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκαν τρεις γυναίκες πρόσφυγες, η μία κρατώντας ένα άρρωστο μωρό στην αγκαλιά της.
Ο Ανδρέας Γαλβάς ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και μοιράστηκε την εμπειρία του και τα συναισθήματά του με χιλιάδες κόσμου, μέσω Facebook.
To newsit.gr επικοινώνησε μαζί του. Μας είπε για τον νοσοκόμο που έδειξε ευαισθησία. Πήρε το μωράκι, το οποίο είχε αφυδατωθεί λόγω υψηλού πυρετού, παρέκαμψε όσους περίμεναν να εξεταστούν, αφού πήρε την άδειά τους, και το πήγε στο γιατρό.
Μας είπε για τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά τη σειρά του. Κανείς δεν παραπονέθηκε. Ούτε ένας! Μας είπε και για μια γιαγιά που παραχώρησε τη θέση της στα άλλα τρία προσφυγόπουλα, τα οποία ήταν τρομαγμένα μια και δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγε. Η γιαγιά σηκώθηκε, τους έκανε νόημα να κάτσουν, έφυγε και επέστρεψε με μια σακούλα γεμάτη από κρουασάν και σοκολάτες!».
Απορία ψάλτου (βηξ) προς όσους μας περνάνε για… αμερικανάκια: τι γύρευε γριά γυναίκα για ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο… Παίδων; Λέτε να πήγε εκεί για να θυμηθεί τα… νιάτα της;
(ΥΓ): Ευαγγελάτε-Εισαγγελάτε, μανούλα είσαι σε τέτοια. Όπως τότε που είχες πάει στο Πακιστάν και κορόιδευες τα χάπατα τους τηλεθεατές σου, ότι έκανες ρεπορτάζ από την… πρώτη γραμμή του πυρός, στο Αφγανιστάν. Στήσε στα γρήγορα έναν διαγωνισμό για την καλύτερη… αμερικανιά, μεταξύ των παραμυθάδων «αλληλέγγυων». Κι όποιος στήσει την καλύτερη, να πάει ένα ταξίδι δωρεάν στα… άδυτα της CIA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών