Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

ΠΑΡΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ (ΚΑΙ) ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

pisina
Εκτός από τις δημόσιες πισίνες της Γερμανίας και της Αυστρίας, όπου κάνουν «πάρτι» χυδαίων σεξουαλικών παρενοχλήσεων αλλά και βιασμών τα «προσφυγάκια», τα ίδια συμβαίνουν και στην Σουηδία – και πιθανότατα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά τα περιστατικά αποσιωπώνται πλήρως για λόγους… πολιτικής ορθότητας.
Ωστόσο, τέτοια αποσιώπηση υπάρχει και στην Σουηδία. Έτσι, στο προσωπικό της οικογενειακής πισίνας Hylliebadet Malmö που συνέβησαν τέτοια περιστατικά, δόθηκαν αυστηρές οδηγίες να αποκρύψουν την εθνικότητα ή τη θρησκεία αυτών που προκαλούν προβλήματα στην πισίνα.
Παράλληλα, οι σιχαμεριές του…
πολυπολιτισμού στα ΜΜΕ, προσπαθούν να κάνουν… μαθήματα στα «προσφυγάκια», να… σέβονται τις γυναίκες.
«Αυτοί που εμφανίζονται πιο επιθετικοί είναι οι Αφγανοί που ο δυτικός τρόπος ζωής είναι τελείως ξένος γι αυτούς. Αν θέλετε να σταματήσετε το Αφγανούς από το να κακοποιούν Σουηδέζες, θα πρέπει να είστε σκληροί μαζί τους. Με μαθήματα για την ισότητα και πώς να μεταχειρίζονται τις γυναίκες είναι μάταιο, γιατί είναι τέτοια η νοοτροπία τους. Την πρώτη φορά που θα συμπεριφερθούν άσχημα, θα πρέπει λαμβάνουν σκληρή  προειδοποίηση, και τη δεύτερη φορά θα πρέπει να τους απελαύνονται από τη Σουηδία». Αυτά είπε κάποιος που τους ξέρει από πρώτο χέρι, ο Azizi, διευθυντής ενός ξενοδοχείου στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.
Κι εμείς εδώ στην Ελλάδα που δεν έχουν οι γυναίκες μας τη συνήθεια να πηγαίνουν στις πισίνες, τη… γλιτώνουμε; Όχι βεβαίως, γιατί έχουμε πολλές παραλίες! Και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών