Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Εθνικό έγκλημα: Ο Τσίπρας παρέδωσε το Αιγαίο στους τούρκους!


Εθνικό έγκλημα: Ο Τσίπρας παρέδωσε το Αιγαίο στους τούρκους!

Σε μείζονα εθνικό κίνδυνο αναδεικνύεται το δίδυμο της καταστροφής Τσίπρα-Καμμένου, καθώς η Τουρκία εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις παλινωδίες της κυβέρνησης των Αθηνών, θέτοντας εκ νέου και με μεγαλύτερο ζήλο την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Η συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου στην κατεχόμενη Σμύρνη, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το Βατερλώ μιας εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης. Το δυστύχημα όμως είναι, πως οι αντεθνικές ιδεοληψίες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν έχουν αντίκτυπο μονάχα στα άθλια κομματικά τους μορφώματα, αλλά σε ολόκληρο το Έθνος μας, το οποίο υποχωρεί ατάκτως μπροστά στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις.
Δίχως περιστροφές λοιπόν, ο Τούρκος πρωθυπουργός αφού εξευτέλισε τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα αγοράζοντάς του ένα κουλουράκι για να φάει, υπήρξε πιο ξεκάθαρος από ποτέ: «η τουρκική στρατιωτική ηγεσία θεωρεί αυτό που...
εσείς αποκαλείτε δικό σας εναέριο χώρο ως τουρκικό εναέριο χώρο»!
Της ευθείας και σαφέστατης αυτής τουρκικής αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είχε προηγηθεί η επίδειξη «αποφασιστικότητας» του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επισήμανε «την ανάγκη άρσης του casus belli, το οποίο αποτελεί κατάλοιπο μιας άλλης εποχής»!
Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Τούρκος κατατρομοκρατήθηκε από την «πυγμή» του Αλέξη, γι' αυτό και εξέφρασε τις τουρκικές διεκδικήσεις δίχως την παραμικρή αντίδραση του Έλληνα ομολόγου του.
Αντί της οφειλόμενης απαντήσεως στο τουρκικό θράσος, ο αξιοθρήνητος Τσίπρας εκθείασε τον Α. Νταβούτογλου, τονίζοντας μάλιστα πως «η Ελλάδα και η Τουρκία θα συνεχίσουν να παρέχουν μαθήματα ανθρωπισμού και φιλοξενίας», ενώ κέρδισε και τα εύσημά του όταν τον διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει θερμά την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε.!
Αυτά βεβαίως συμβαίνουν όταν ο αριστερός πρωθυπουργός θεωρεί ως πατριωτικό καθήκον όχι την προάσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων αλλά την φιλοξενία και εγκατάσταση στην Ελλάδα εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία!
Καθίσταται σαφές ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική βρίσκεται στα χέρια όχι απλώς ανίδεων και ανίκανων, αλλά απολύτως επικίνδυνων πολιτικών νάνων, οι οποίοι προκειμένου να ικανοποιήσουν τις μαρξιστικές τους ιδεοληψίες δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν απαράγραπτα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας, δικαιώματα για τα οποία βεβαίως, έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος!
Επιβεβαιώνεται εν τέλει η Χρυσή Αυγή, η οποία χαρακτήρισε ευθύς εξαρχής την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ως τον δούρειο ίππο της τουρκικής διείσδυσης και επικυριαρχίας στα νησιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών