Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΑΛΤΣΟΝ

konstantopoulou_gay_pride

Γράφει ο Αντίοχος

Προ καιρού, οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν ότι η αφέντρα Ζωή θα ιδρύσει κόμμα την «ημέρα της γυναίκας». Όπως φαίνεται, μάλλον δεν της «βγήκε» το έργο και απλώς το εξήγγειλε. Και ως συνεπής… αντιμνημονιακή, φρόντισε να το εξαγγείλει από τον ζητωμνημονιακό ΣΚΑΪ:
«Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος  και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς- εκφραστής του οποίου είναι ο κ. Τσίπρας όπως εκφραστής του οποίου είναι διεκδικεί να είναι ο κύριος Μητσοτσάκης, ο κύριος Θεοδωράκης, η κ. Γεννηματά,  το μνημονιακό καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και εγώ θα.....
συμπράξω με όλους τους τρόπους και στο επίπεδο της κοινωνίας και στο επίπεδο των κινημάτων και στο επίπεδο το κεντρικό πολιτικό για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς».
Μάλιστα! Θα ανατρέψει το… καθεστώς, λοιπόν, η αφέντρα Ζωή. Εννοεί άραγε το καθεστώς μέρος του οποίου –και μάλιστα εξέχων!- ήταν και η ίδια μέχρι πρότινος; Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να την εμποδίσουμε, ας το προσπαθήσει, αλλά με το… μαλακό. Μην της φύγει και κανάς πόντος από το… καλτσόν!
(ΥΓ): Αφελής ερώτηση, προς την αφέντρα που τώρα ανακάλυψε ότι ο πρώην αρχηγός της είχε κάνει συμφωνία με τους «δανειστές» (διεθνείς τοκογλύφους) πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015: τον Ιανουάριο του 2013, όταν ο πρώην αρχηγός της πήγε στην Γερμανία –όπου συναντήθηκε με τον Σόιμπλε- και εν συνεχεία στην Αμέρικα, όπου έκατσε μια ολόκληρη εβδομάδα και τον είδαν πολλοί και διάφοροι, τι νόμιζε αυτή η… ξύπνια; Πως ο mister Tsipras πήγε εκεί πέρα για… τουρισμό; Δεν ήξερε άραγε η αφέντρα τη διαδικασία, ότι για να γίνεις πρωθυπουργός της ελληνικής μπανανο-δημοκρατίας, πρέπει προηγουμένως να περάσεις από… οντισιόν στην Αμέρικα; Ας μην μας παριστάνει, λοιπόν, την… μωρά παρθένο. Δεν είναι αθώα, είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ της σημερινής δυστυχίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών