Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αντιδράσεις που… κάτι μας θυμίζουν έχουμε στην Σλοβακία, μετά την πανηγυρική είσοδο στο κοινοβούλιο –για πρώτη φορά- των εθνικιστών του «Λαϊκού Κόμματος – Η Σλοβακία μας», με 8% και 14 έδρες.

«Κανείς δεν έχει λόγο να γιορτάζει, αφού εκλέξαμε φασίστες στο Κοινοβούλιο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ.
«Θα είναι μεγάλη καταστροφή να...
έχουμε φασίστες στη Βουλή μας, όταν η Δημοκρατία της Σλοβακίας θα προεδρεύει της Ε.Ε. το επόμενο εξάμηνο», δήλωσε βουλευτίνα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Smer-SD, του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.
«Ο Κότλεμπα είναι γνωστός νεοναζί. Ο Φίτσο χρησιμοποίησε εθνικιστική ρητορική κατά των προσφύγων κι αυτό ισχυροποίησε την Ακροδεξιά στη Σλοβακία», δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής με το εμφανώς… βιβλικό ονοματεπώνυμο, Σάμιουελ Αμπραχαμ.

Κι ενώ αυτά δηλώνονται στα γραφεία, στους δρόμους της σλοβακικής πρωτεύουσας βγήκε όλο το χαφιεδότσουρμο των πρώην πρακτόρων της μυστικής αστυνομίας του κομμουνιστικού καθεστώτος και τα τέκνα αυτού, κρατώντας πλακάτ με «αντιφασιστικά» συνθήματα, σε μια πορεία που ολοκληρώθηκε μπροστά σε ένα μνημείο για τα θύματα του εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Κι αν όλα αυτά σας θυμίζουν τις λυσσασμένες αντιδράσεις των εν Ελλάδι καθεστωτικών και των κομμουνιστικών σκυλιών τους όταν εισήλθε για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή στην ελληνική βουλή, καλώς σας τα θυμίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών