Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Το Ισραήλ περιθάλπει Ισμαλοτρομοκράτες της Αλ Κάιντα... Το ακούσατε ή το διαβάσατε σε κάποιο ΜΜΕ;!


Το Ισραήλ εξακολουθεί να περιθάλπει τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα

Ο πρώην διοικητής της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ σε συνέντευξη του δήλωσε ότι είναι απολύτως σωστό και θεμιτό να περιθάλπονται ισλαμοσυμμορίτες της Αλ Νούσρα (που είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία) στα ισραηλινά νοσοκομεία.
Ο πρώην διοικητής της Μοσάντ Εφρέμ Χαλεβί στην συνέντευξη του τόνισε επίσης ότι «η περίθαλψη έχει ως σκοπό τακτικισμούς και σκοπιμότητες του Ισραήλ, αλλά το κύριο μέλημα μας είναι να επιδείξουμε ανθρωπισμό». Προφανώς ο....
ανθρωπισμός του Ισραήλ αρχίζει και τελειώνει στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, αφού είναι τοις πάσι γνωστά τα ανθρωπιστικά αισθήματα του σιωνιστικού κράτους έναντι των Παλαιστινίων και των μεταναστών από την Αφρική.
Η συνταρακτική είδηση ότι το Ισραήλ περιθάλπει κανίβαλους ισλαμοσυμμορίτες, προφανώς για να τους επαναπροωθήσει στο μέτωπο της Συρίας δεν απασχόλησε στην Ελλάδα κανένα τουρκοκάναλο ή πολιτικάντικη εφημερίδα. Ο λόγος είναι απλός. Ουδείς εκ των πουλημένων δημοσιογράφων και των αφεντικών τους θέλει την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την συμμαχία του Ισραήλ με τους δολοφόνους του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα. Ουδείς εκ των πολιτικάντηδων που κυβερνούν την χώρα θέλει να μαθευτεί ότι ο «σύμμαχος» τους στην Μέση Ανατολή, για τον οποίο ο υπουργός Άμυνας στάζει μέλι όταν αναφέρεται σε αυτόν, συνεργάζεται με τρομοκρατικές οργανώσεις που αιματοκύλισαν την Συρία και το Ιράκ με απολογισμό τουλάχιστον 300.000 νεκρούς. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι απολύτως κατανοητό γιατί τα φερέφωνα του Ισραήλ στην Ελλάδα, φερέφωνα που καταλαμβάνουν και υπουργικούς θώκους, δεν βγάζουν άχνα για την οφθαλμοφανή συνεργασία των ισλαμοσυμμοριτών με το Ισραήλ.
Η ισραηλινή συμμετοχή στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας ουδέποτε έγινε θέμα στα ΜΜΕ της χώρας μας. Ουδέποτε αναφέρεται ότι οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις επανειλημμένα έχουν βομβαρδίσει θέσεις των συριακών ενόπλων δυνάμεων, προσφέροντας έτσι κάλυψη στους τζιχαντιστές. Η συνεργασία του Ισραήλ με τους ισλαμοσυμμορίτες ουδεμία βεβαίως σχέση έχει με τα «ανθρωπιστικά» αισθήματα των ισαρηλινών, έχει σχέση με το ότι οι τζιχαντιστές δεν βλάπτουν τα συμφέροντα του Ισραήλ, ίσα-ίσα τα προωθούν αφού ο στόχος τους ήταν η διάλυση του Ιράκ και της Συρίας και αφού είναι ορκισμένοι εχθροί του Ιράν και της Χεζμπολάχ.
Τα τελευταία νέα από το μέτωπο της Μέσης Ανατολής δείχνουν ότι οι ισλαμοσυμμορίτες ετοιμάζονται να δώσουν την τελευταία μάχη τους στην πόλη Ράκκα, που είναι το προπύργιο τους, η «πρωτεύουσα τους στην βόρειο Συρία. Η Ράκκα έχει περικυκλωθεί από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις, από Κούρδους μαχητές και Ιρανούς πολιτοφύλακες και είναι θέμα χρόνου η συντριβή των τζιχαντιστών που την υπερασπίζονται. Είναι βέβαιο ότι υπουργοί της κυβέρνησης των Αθηνών και πολιτικάντηδες φορώντας ίσως και στολές παραλλαγής θα πανηγυρίσουν για την απελευθέρωση της πόλης Ράκκα από τους κανίβαλους, νομίζοντας ότι δεν θα θυμόμαστε την ανίερη συμμαχία τους με τους ισλαμοσυμμορίτες και τους αμερικανοσιωνιστές προστάτες αυτών.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών