Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Μοχάμεντ Άλι...Ένας πυγμάχος, ρατσιστής και φυλετιστής έφυγε από τη ζωή.. Μια ξεχασμένη συνέντευξή του ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Προ ολίγων ωρών "έφυγε" από τη ζωή ένας εκ των σπουδαιότερων πυγμάχων της παγκόσμιας ιστορίας. Ο Κάσιους Κλέι, κατά κόσμον Μοχάμεντ Άλι, και τόνοι μελάνης χύθηκαν ήδη από τα ΜΜΕ για να ενημερώσουν το κοινό ότι ο διάσημος πυγμάχος δεν ήταν απλά ένας αθλητής, αλλά σύμβολο.
Ένα σύμβολο "κατά του ρατσισμού" που αγωνίστηκε για να εξαλειφθούν οι διακρίσεις.
Ήδη οι διάφοροι παρακρατικοί και μη αριστεροί φιλοτεχνούν το προφίλ του "αντιρρησία συνείδησης" και "αντιρατσιστή".

Βέβαια η αλήθεια για τον πυγμάχο είναι διαφορετική και ...ξένη προς τις "ιδέες του αντιρατσισμού", καθώς υπήρξε φονταμενταλιστής μουσουλμάνος, στυγνός διώκτης των "λευκών που μισώ θανάσιμα" και φυσικά δε δίσταζε να αναφέρει τα παραπάνω και σε δημόσιες συνεντεύξεις, φέρνοντας μεγάλη αμηχανία στους παρουσιαστές που...τραύλιζαν στο άκουσμα δηλώσεων όπως:

"θέλω το παιδί μου να....
μοιάζει με μένα, κάθε νοήμων άνθρωπος θέλει το παιδί του να του μοιάζει, είναι λυπηρό επειδή δεν θέλω να εξαλειφθεί η φυλή μου και να χάσω την ταυτότητά μου ; Οι Κινέζοι αγαπούν Κινέζες, αγαπούν τα μικρά σχιστομάτικα μωρά. Οι Πακιστανοί αγαπάνε την κουλτούρα τους, οι Εβραίοι αγαπούν την κουλτούρα τους, πολλοί Καθολικοί θέλουν να είναι με τους Καθολικούς και θέλουν η θρησκεία να παραμείνει η ίδια ... ποιος θα ήθελες να σε ανακατέψει και να σκοτώσει τη φυλή σου; Είσαι κάποιος που μισεί το λαό σου, αν δεν θέλεις να μείνεις αυτός που είσαι. Μήπως ντρέπεσαι για αυτό που ο Θεός σε έκανε; Νομίζεις ότι έκανε λάθος όταν σε έφτιαξε;"

Ο Μοχάμεντ Άλι θα εμπορευματοποιηθεί στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της "ισότητας", ενώ ο ίδιος ήταν ο ενθερμότερος υποστηρικτής μια κοινωνίας ομόφυλων και κατά της "συγχώνευσης φυλών - θρησκειών - πολιτισμών", όπως τόσες και τόσες ιστορικές προσωπικότητες.

Οι αφέντες του κόσμου όμως κρατούν τα "κλειδιά" της ενημερώσης και έτσι μπορούν τον μεγαλύτερο "ρατσιστή" να τον παρουσιάσουν ως θιασώτη του "αντιφασισμού". 

Κάποια στιγμή όμως η αλήθεια έρχεται στο φως και "βλέπουν" ακόμη και αυτοί που μέχρι τώρα ήταν τυφλοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών