Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

ΜΟΝΟ «ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο κ. ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

lathrometanasteush
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το θέμα με το λαθρομεταναστευτικό έχει εξαντληθεί από πλευράς αναλύσεων για το τι μέλη γενέσθαι, μιας και έχουμε πλέον περάσει στο δια ταύτα. Όλα όσα είχαμε προβλέψει αρχίζουν να ξεδιπλώνονται με το χειρότερο τρόπο όπου διαβιούν λαθρομετανάστες. Τώρα άρχισαν δειλά- δειλά, ακόμη και οι....
εχθροί μας, να αναγνωρίζουν το πόσο δίκιο είχαμε όταν κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταφέρω αυτολεξεί από τη χθεσινή έκδοση της καθεστωτικής καθημερινής και από το άρθρο του υβριστού μας κ. Τσιχλιά: «Όσοι από την αρχή της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών επεσήμαναν την ανάγκη δημιουργίας εγκαταστάσεων φρουρούμενων ή εν πάση περιπτώσει επιβλεπόμενων, χαρακτηρίζονταν από κυβερνητικά στελέχη αντιδραστικοί./ Τους στέλναμε στα ανοιχτά σύνορα να φύγουν όπως όπως, ώσπου τα σύνορα έκλεισαν… Αιχμάλωτη της ιδεολογικής αμεριμνησίας, παρ’ όλες τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει για τη δημιουργία, εγκαίρως, σημείων διαλογής, παρά τις προειδοποιήσεις των προνοητικών για την εξέλιξη στο προσφυγικό, βρεθήκαμε με χιλιάδες ανθρώπους στοιβαγμένους σε άθλιες συνθήκες. Από το Ελληνικό ώς τα λασπόνερα της Ειδομένης και στην υπόλοιπη Ελλάδα, νησιωτική και στεριανή, ακατάλληλα κτίρια, ελάχιστες υποδομές, ελλιπής οργάνωση χαρακτηρίζουν την ελληνική φιλοξενία των περίπου 55.000 μεταναστών και προσφύγων./ Τώρα άρχισαν τα δύσκολα, η αναμονή είναι μεγάλη, οι εγκλωβισμένοι εξαντλούνται, οι ελπίδες δίνουν τη θέση τους στην απόγνωση και, αν συνυπολογίσει κανείς τις κακουχίες, τότε καταλαβαίνει πόσο εκρηκτικό είναι το μείγμα. Τα πρόωρα σημάδια ήδη φάνηκαν, οι παραβατικές ή και εγκληματικές συμπεριφορές ξεκίνησαν: πορνεία ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών, οργάνωση στρατοπέδων με κανόνες μαφίας, παρεμπόριο και βία./ Τις προάλλες κυνήγησαν τον συμπαθή Μουζάλα με πέτρες, στη Λέσβο άρχισαν να πλακώνονται και μεταξύ τους, φωτιές, επιθέσεις σε όργανα της τάξης, τραυματισμοί, κλοπές, αγριεύουν συνεχώς τα πράγματα. Αν επιχειρηματολογούσε κάποιος πριν από οκτώ μήνες για τέτοιους πιθανούς κινδύνους θ’ αντιμετωπιζόταν με οργή και απαξία από την κυβέρνηση. Όταν τολμούσες να εξηγήσεις την ανάγκη οι μετανάστες να ζουν υπό συνθήκες πειθαρχίας και κρατικού ελέγχου, πριν από όλα, για την ασφάλεια τη δική τους, αντιμετωπιζόσουν σαν ακραία συντηρητικός ή αναίσθητος.»
Τι παραπάνω διετύπωσε με τη γνώμη του ο αρθρογράφος κ. Τσιχλιάς, που δεν έχει ειπωθεί περίτρανα από τη Χρυσή Αυγή; Τίποτε παραπάνω. Ούτε είχαμε βέβαια την απαίτηση από τον κ. Τσιχλιά να κατονομάσει ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι «αντιδραστικοί» που αναφέρει στο άρθρο του. αλλά δεν νομίζετε κι εσείς ότι, μόνο «γειά στο στόμα της Χρυσής Αυγής» δεν έγραψε στο άρθρο του. Αλλά που θα πάει, θα το πουν κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών