Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Ο Κούλης πάει Τήνο...και ο λαός ξεκινά το καλοκαίρι με δώρο φόρους και εγκατάλειψη

Ο χειμαζόμενος από την οικονομική και τη λαθρμεταναστευτική κρίση ελληνικός λαός ξεκινά το καλοκαίρι με μοναδικό μέλημα την διασφάλιση των βασικών ειδών διατροφής για να επιβιώσουν, καθώς και την αγωνία να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις σε τράπεζες και κράτος για να μη βρεθεί ξαφνικά χωρίς σπίτι ή ακόμη χειρότερα στη φυλακή.

Τα παραπάνω είναι απόροια της ανάλγητης πολιτικής των Μνημονίων και ιδιαιτέρως των 2 τελευταίων που ψηφίστηκαν - και με τα δύο χέρια - από σύσσωμο το "συνταγματικό τόξο", που αποδείχθηκε κλεπτοκρατικό και πλήρως παράνομο.

Την ίδια ώρα οι μελλοντικοί του πολιτικοί "σωτήρες", στεκόμενοι απαθείς και αδιάφοροι σε αυτά τα προβλήματα, προτιμούν να ξοδεύουν το χρόνο τους σε "in" καλοκαιρινά νησιά, όπου σπαταλούν χρόνο και χρήμα για την δική τους υλική ευδαιμονία, γεμίζοντας φωτογραφικά άλμπουμ.

Αυτό έκανε και ο "Κούλης" που...
με καλοκαιρινό outfit χιλιάδων ευρώ βρέθηκε στην Τήνο και είχε το θράσος να ανεβάζει selfies στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από τα "γλέντια" του.
Μαζί του και η ιουδαία;! γυναίκα του, με την οποία υποτίθεται βρίσκεται σε διάσταση - για να μη δηλώνει το πόθεν έσχες της;! -, και κάποιους παρατρεχάμενους - με ποιού άραγε τα λέφτα κάνουν διακοπές; -.

Υ.Γ.
Καλού κακού ας κάνει ένα τάμα στην Παναγιά γιατί δε θα βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες εκλογές ή ακόμη χειρότερα θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με κανέναν δυστυχή συμπατριώτη μας και τότε...ποιός τον σώνει.

Υ.Γ.2
Χρειάζονται τρομερά αποθέματα πολιτικής αναισθησίας για να έχεις τα μούτρα να ζητάς από τον ελληνικό λαό την ψήφο του, τη στιγμή που σκανδαλίζεις το λαό με τις "πομπές" σου και δείχνεις τεράστια αδιαφορία για τα προβλήματά του, ενώ τον γεμίζεις με νέα (4ο Μνημονίο), στηρίζοντας τον Τσίπρας και το λοιπό ανθελληνικό συνονθύλευμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών