Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ

entoli-samara
Γράφει ο Αντίοχος

Την… πατρότητα των διώξεων κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, θέλουν να κρατήσουν τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ… απ’ τ’ αριστερά, με αφορμή τις «καταγγελίες» της οικογένειας Φύσσα και των ακροαριστερών δικηγόρων της.
Έτσι, αφού κάνουν μια...
ιστορική αναδρομή των «επιτευγμάτων» του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά» (όπως εν χορώ τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ τότε που ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη) στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, με την αγαστή συνεργασία του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών ακροαριστερών ρουφιάνων του συστήματος, καταλήγουν ως εξής:
«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μια ακόμη μαύρη κηλίδα στο «ηθικό πλεονέκτημα» του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ελπίζουμε μόνο να μην έχουν κάνει υπόγειες διεργασίες με τους ακροδεξιούς. Αυτό θα ήταν η ταφόπλακά τους. Και όσοι αντιδράσουν για τα γραφόμενα ή θυμίσουν τον Μπαλτάκο ας τους θυμίσουμε κι εμείς κάτι. Το δολοφόνο της Χρυσής Αυγής και όλη την Κ.Ο. που θεωρήθηκε συνυπεύθυνη, η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς τους έχωσαν μέσα. Η αριστερή κυβέρνηση τους έβγαλε έξω, για να μην πούμε ότι φαίνεται να τους προστατεύει κιόλας».
Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) «Η ΝΔ και ο Σαμαράς τους έχωσαν μέσα». Για δες, κι εμείς που νομίζαμε ότι τους «έχωσε μέσα» η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη»!
2ον) Τους προφυλακισθέντες επί σαμαροκρατίας, Αρχηγό και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ασφαλώς και δεν τους έβγαλε έξω η αριστερή κυβέρνηση, αλλά ο νόμος για το ανώτατο όριο προφυλάκισης, που είναι 18 μήνες.
3ον) Ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς», με την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του, αλλά και με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, έφερε τα τσίρκουλα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Πράγμα που μόνον αυτός μπορούσε να «καταφέρει»!
4ον) Η νουδούλα (μαζί και ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς»…) είχαν –και εξακολουθούν να έχουν- «υπόγειες διεργασίες» με τους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ (κατόπιν απαιτήσεως των κοινών αφεντικών τους, ντόπιων και ξένων…) αποκορύφωμα των οποίων ήταν η ψήφιση του αριστερού Μνημονίου από σύσσωμη την Κ.Ο. της νουδούλας. Σήμερα δε, ενώ έχουν τη δυνατότητα να τους ρίξουν προκαλώντας άμεσα εκλογές (παραιτούμενοι από βουλευτές, όπως τους κάλεσε να κάνουν από βήματος της βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής…), δεν το κάνουν, γιατί έτσι τους προστάζουν οι διεθνείς τους αφέντες!
5ον) Σε αντάλλαγμα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε να προστατεύει τους… σκανταλιάρηδες της σαμαρικής διακυβέρνησης, από την δικαιοσύνη και την λαϊκή κατακραυγή!
6ον) Αυτή τη δύσκολη στιγμή, ποιον συμφέρει να έρθει στο επίκεντρο η δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εκτοπίσει από την επικαιρότητα τα νέα μέτρα και τις επιπτώσεις τους στους μη προνομιούχους Έλληνες; Μήπως την συγκυβέρνηση;
7ον) Ακόμα και τώρα που –επιφανειακά- «δικαιώθηκε» ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» σ’ αυτά που έλεγε για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να είναι αχώνευτος από τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν ξεχνά τα έργα και τις ημέρες του! Κι αν υπάρχει αντίρρηση, ας τολμήσει να εμφανιστεί σε μια γειτονιά οπουδήποτε στην Ελλάδα (εκτός Κηφισιάς, Ψυχικού, Κολωνακίου και Πύλου…).
8ον) Όσο κι αν… χτυπιόσαστε, το αποτέλεσμα της δίκης θα δικαιώσει την Χρυσή Αυγή, ο δε ΕΦΙΑΛΤΗΣ του ελληνισμού (αλλά και της ίδιας της παράταξής του…) Σαμαράς δεν πρόκειται να ξαναδεί δημόσιο αξίωμα στη ζωή του!
9ον) Και μην ξεχνάτε: Όλα εδώ πληρώνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών