Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Ο «ΙΟΣ» ΤΡΙΜΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΟΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Γράφει ο Αντίοχος.

Άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα, στο χώρο των ΜΜΕ, μετά τις πρόσφατες χαριστικές για κάποιους μεγαλοεκδότες κυβερνητικές ρυθμίσεις. Έτσι, ο «Ιός» Τρίμμης, ζητά από τη φυλλάδα του «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί» και αφού αναφέρεται στην ξεχασμένη (από τους Σαμαροβενιζέλους και τα καθεστωτικά ΜΜΕ) λίστα Λανγκάρντ, αφήνει ευθέως υπονοούμενο ότι οι Μπομπολαίοι φυγαδεύουν χρήμα στο εξωτερικό. Ιδού το επίμαχο σημείο του άρθρου του:

«… Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι λογαριασμοί στις ξένες τράπεζες να δούμε κι εμείς τι κεφάλαια «χρεοκοπημένων» έχουν φυγαδευτεί την τελευταία περίοδο; Μόνο στη «λίστα Λαγκάρντ», όπως θυμάστε, εμφανίζονται ο γιος, η κόρη και η λογίστρια του Γιώργου Μπόμπολα να κατέχουν...
σε ένα ελβετικό υποκατάστημα της τράπεζας HSBC τα ποσά 23.750.088 $, 21.591.197 $ και 21.590.513 $ αντιστοίχως, συν ένα αδιευκρίνιστο μερίδιο του Φώτη Μπόμπολα στον λογαριασμό στην ίδια τράπεζα του γνωστού κερδοφόρου Hedge Fund των 550 εκατ. ευρώ».

Ναι, λοιπόν, ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί! Όλοι οι λογαριασμοί! Και να ’ρθει μετά η Χρυσή Αυγή, να ξεβρωμίσει τον τόπο από την απίστευτη μπόχα που θα αναδυθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών