Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

ΚΑΙ Ο «ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ» ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Ε, λοιπόν, τώρα με τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ, αποκαλύπτονται σιγά-σιγά ένας-ένας οι σκληροί αντιμαρξιστές, θεριακλήδες της… επάρατης (κατά τον Μαρξ) ατομικής ιδιοκτησίας! Έτσι, μετά το… τιμημένου κουκουέ, που ζήτησε πλήρη φοροαπαλλαγή της πρώτης αλλά και της δεύτερης (εξοχικής) κατοικίας, έρχεται τώρα και ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, να υπερασπιστεί την «κλοπή» (όπως χαρακτήρισε τη –μικρή, μεσαία και μεγάλη- ιδιοκτησία ο Μαρξ)!

Μιλώντας, λοιπόν, στον Real fm, ο επικεφαλής της… αριστερής πτέρυγας του συνονθυλεύματος, που κατά τα άλλα έχει τη φήμη του σκληρού μαρξιστή-λενινιστή, σηκώνει την παντιέρα της...
ατομικής ιδιοκτησίας: «Ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι, η κυβέρνηση πρέπει να ακυρώσει τώρα το χαράτσι αυτό», προσθέτοντας  ότι ουσιαστικά ο νέος φόρος ακινήτων σηματοδοτεί τη δήμευση μικρομεσαίων ακίνητων περιουσιών αλλά και της πρώτης κατοικίας.

Ωραία χώρα, λοιπόν, η Ελλάδα! Μόνο εδώ οι (θεωρητικά) υπέρμαχοι του καπιταλισμού βάζουν ασήκωτους φόρους στην ατομική ιδιοκτησία και οι (θεωρητικά) σκληροί μαρξιστές την… υπερασπίζονται σθεναρά! Μύλος σας λέω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών