Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

ΕΔΩ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Την πάτησαν δύο ληστοσυμμορίτες, «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, όταν μπουκάρησαν σε σπίτι ηλικιωμένου Έλληνα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, για να τον κάνουν… νοικοκύρη.

Η οικογένεια του ηλικιωμένου Έλληνα επέστρεφε στο σπίτι και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο κακοποιούς. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άρπαξε μία κυνηγητική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δύο δράστες, κατάφεραν προς στιγμήν να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους χρυσαφικά, 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα. Αλλά, στη συνέχεια, ο αγέρωχος Έλληνας...
πυροβόλησε κατά πάνω τους, πέτυχε τον έναν στην ωμοπλάτη κι έτσι καθηλώθηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στο προτεκτοράτο Σαμαριστάν, συνελήφθη και ο 60χρονος Έλληνας, διότι έκανε το «έγκλημα» να υπερασπιστεί το βιός του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Λέτε να δικαστεί και για… ρατσιστική επίθεση; Πολύ πιθανό, μ’ αυτούς τους απίθανους που μας κυβερνάνε!

(ΥΓ): Αλήθεια, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡCIA και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», τι λένε για όλα αυτά; Μήπως πρέπει να παραπεμφθεί και για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής; Ας μιλήσουν γρήγορα, γιατί από τα χείλη τους κρέμεται η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» των ψοφοδεξιών Σαμαράδων…

1 σχόλιο:

  1. Και όπως φαντάζομαι, ο τσύριζα θα ετοιμάζει πορείες διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενώ εάν τα προστατευόμενα της αχριστεράς και του ανθελληνισμού δολοφονούσαν τον εν λόγω Ελληνα, δεν θα υπήρχε ουτε ως είδηση στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών