Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

Ο «ΗΡΩΑΣ» ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε οπωσδήποτε τα σχόλια!

Επιστολή («έντονα συναισθηματικά φορτισμένη», σύμφωνα με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια…), έστειλε ο Γλέζος στον Πούτιν, κάνοντας έκκληση στα ανθρωπιστικά του αισθήματα, για να μην εφαρμόσει εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Ιδού η καταγέλαστη επιστολή:

«Προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα Βλαντιμίρ Πούτιν
Δεν θα επικαλεστώ το ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο...
η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν έστειλε ούτε έναν άνδρα να πολεμήσει στο Ανατολικό Μέτωπο, εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Το γεγονός αυτό ομολόγησε ο Στρατάρχης Μπουτιόνι όταν, σε συνέδριο της F.I.R. στη Μόσχα, το 1955, δήλωνε χαρακτηριστικά: «Συλλάβαμε αιχμαλώτους από όλες τις φυλές του Ισραήλ, Έλληνα δεν συλλάβαμε». Θα επικαλεστώ όμως το ότι, σταθερά, ο λαός μας είναι ο μόνος που αντιστάθηκε στις επιθυμίες του διευθυντηρίου της Ε.Ε.
Ήμασταν αντίθετοι στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και κατόπιν στο βομβαρδισμό της Σερβίας, ήμασταν αντίθετοι στην εισβολή στο Ιράκ και στις απειλές εναντίον της Συρίας, ήμασταν αντίθετοι στη λογική της σποράς πολέμων και εμφύλιων ταραχών στη λεκάνη της Μεσογείου. Κι αυτό το πληρώσαμε ακριβά, με τους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο να γίνονται τα πειραματόζωα της νέας τάξης πραγμάτων που επιχειρείται να επιβληθεί παγκόσμια. Τώρα, που η Ουκρανία βρίσκεται έρμαιο στα χέρια φασιστικών φατριών, υπερασπιστήκαμε και πάλι το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τη στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία έχει ουσιαστικά χάσει τη «δεδηλωμένη» και συνεχίζει να κατέχει την εξουσία μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας.
Για τους λόγους αυτούς, επικαλούμενος και πάλι τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα αλλά και την πατροπαράδοτη στενή φιλία των λαών μας, ζητώ τη μη εφαρμογή του εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ευελπιστώ να εισακουστώ»
.

Μερικές σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Το «σύντροφε τότε, κύριε σήμερα», καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν τα κομμούνια, γιατί στην περίπτωση της αγαπημένης τους ΕΣΣΔ, δεν πρόκειται να υπάρξει πισωγύρισμα και η ιστορία δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Ο κομμουνισμός τετέλεσται, οριστικώς και αμετακλήτως!

2ον) Ο «στρατάρχης Μπουτιόνι», τον οποίο επικαλείται ο Γλέζος, ήταν ένας πρώην υπαξιωματικός του τσαρικού στρατού, μουλαράς (του ιππικού), που προσχώρησε στους μπολσεβίκους, με μεγάλα μουστάκια και λίγο μυαλό, τόσο ασήμαντος, που ο Στάλιν δεν καταδέχτηκε ποτέ να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του… Γι’ αυτό ήταν από τους ελάχιστους τυχερούς που επιβίωσαν των σταλινικών διωγμών!

3ον) Ο Γλέζος ως συνήθως ψεύδεται, λέγοντας ότι δεν πολέμησαν Έλληνες στο Ανατολικό μέτωπο. Υπήρξαν χιλιάδες Έλληνες του Πόντου στις γραμμές του ΡΟΑ (Ρωσσικός Απελευθερωτικός Στρατός), του στρατηγού Αντρέι Βλασώφ, υπαρχηγός του οποίου ήταν ο Έλληνας Κωνσταντίνος Κρομιάδης. Επίσης, μια ελληνική λεγεώνα ήταν έτοιμη να πάει στο Ανατολικό μέτωπο, αλλά έθεσαν βέτο οι Ιταλοί και τελικά δεν πήγε…

4ον) Ο Γλέζος, ως κακομοίρης, παρακαλάει –κατά την προσφιλή τακτική των κάθε είδους γραικύλων- τον Πούτιν να… λυπηθεί τους Έλληνες αγρότες, αλλά κανονικά θα έπρεπε να στείλει αυτή την επιστολή στην Κομισιόν (ή ως ευρωβουλευτής να υποβάλλει σχετική επερώτηση στην ευρωβουλή…) και στον Ομπάμα που άρχισαν αυτό το γαϊτανάκι με τις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας. Αλλά έτσι, θα δυσαρεστούσε τα μεγάλα αφεντικά, πράγμα το οποίο προφανώς δεν ήθελε ο «ήρωας»…

5ον) Ο μόνος ξένος ηγέτης που κατάφερε να ξεγελάσει ο Γλέζος, με τα δήθεν κατορθώματά του, ήταν ο Ντε Γκωλ. Οι υπόλοιποι ρώτησαν κι έμαθαν και κανένας άλλος δεν του έδωσε σημασία…   
Και βέβαια, η «συναισθηματικά φορτισμένη» επιστολή του γέρο-μπολσεβίκου, θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων κάποιας από τις γραμματείς του Πούτιν, που είναι υπεύθυνες για την αλληλογραφία του και που ίσως, ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ, αν του απαντήσει να του  πει τα ίδια που του λέμε κι εμείς…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών