Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ, τις οποίες δημοσιεύει το γνωστό ιστολόγιο Κουρδιστό Πορτοκάλι, η νουδούλα πιάνει πάτο και η Χρυσή Αυγή έχει ήδη περάσει στη δεύτερη θέση. Ιδού:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.

Ο Σαμαράς υποπίπτει στο ένα καταστροφικό ολίσθημα μετά το άλλο κι όλοι όσοι θέλουν την καταστροφή της ΝΔ, εύχονται να μην κάνει πρόωρες εκλογές και ως την Άνοιξη του 2015 να έχει διαλυθεί εντελώς το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ στο...
11-13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12-14%.

Ο Βενιζέλος από το πουθενά αρχίζει να εισπράττει από την φθορά της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό για την ασχετοσύνη Χαρδούβελη-Σαμαρά είναι και το γεγονός των συνεχών παρεμβάσεων του Χαρδούβελη, ο οποίος στο μεταξύ μάς έχει πει του κόσμου τις παπαριές για τον εαυτό του και τα εκατομμύρια που τον περίμεναν στο εξωτερικό, την στιγμή που ο τσαχπίνης Χάρης Θεοχάρης, (ο οποίος λούζεται πλέον στις όχθες του Ποταμιού), αποκάλεσε ξεφτιλισμένο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος επιχείρησε να του φορτώσει τις ευθύνες για το πατάτα του EΝΦΙΑ!

Ιδού τα ποσοστά που δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή-Αύγουστος 2014.

ΣΥΡΙΖΑ 23-25%
Χρυσή Αυγή 13-15%
ΕΛΙΑ 12-14%
ΝΔ 11-13%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7-9%
ΚΚΕ 6-8%
ΑΝΕΛ 4-6%
ΔΗΜΑΡ 1,5-2,5%

3 σχόλια:

  1. Σιγά που έχει η Ελιά 14άρι... κανά δεκάρι με το ζόρι... το ποτάμι κανά εννιάρι αν κρίνω και απο τα αποτελέσματα που έβλεπα στα εκλογικά τμήματα.
    Τώρα ότι θα χάνει η ΝΔ θα πηγαίνει 80% στην ΧΑ. Κάποιο μικρό ποσοστό σε Καρατζαφέρη και ακόμα μικρότερο σε Τζήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το φημολογούμενο κόμμα Μπαλτάκου προς αυτή την κατεύθυνση κινειται.

    Ο λόγος είναι ότι ξέρουν το σαθρό του κατηγορητηρίου της ΧΑ και ότι δεν θα έχουν καμία απαντηση όταν ο Αρχηγός στην βουλή θα επικαλείται τις άκαρπες οικονομικές και ποινικές έρευνες.

    Τότε νομίζω ότι η ΧΑ για μια ακόμη φορά θα εχει στα χέρια της ένα πανίσχυρο όπλο που δεν είναι άλλο από το βίντεο του Μπαλτακου εκεί που λέει που να πάω, στην στημένη δικαιοσύνη;

    Γιατί αυτό το κομμάτι αποδεικνύει ότι από την πράξη υπέρ του λαού ο νέος "σωτήρας" προτίμημησε την ΕΝΟΧΗ σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του κλανωλ.α.γ.Ο.Σ.Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs κατοπιν Εισαγγελικηs παραγγελιαs διενεργει σχετικη ερευνα για το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ειπε ο Υφυπουργοs οικονομικων κ.Μαυραγανηs.....kaloydotrypis othon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών