Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 10, 2014

Συνεργός του Μαζιώτη πίσω από την ληστεία στην Σαρωνίδα - Λέτε να συλλάβουν Χρυσαυγίτες με φυλλάδια για να ξεχαστεί το θέμα;

Ο συνεργός του Μαζιώτη, Πετρακάκος λήστεψε τράπεζα στην Σαρωνίδα - Κατά τα άλλα τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή που μοιράζει φυλλάδια…

Σε σύντομη «ομηρία» του διευθυντή της τράπεζας και σε παρ’ ολίγον τετ-α-τετ των ενόπλων με τους αστυνομικούς εξελίχθηκε η ληστεία με «άρωμα τρομοκρατίας» το μεσημέρι της Παρασκευής σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Κεφαλληνίας στη Σαρωνίδα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ληστεία με λεία μόλις 3.300 ευρώ κρύβεται ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, καθώς και άλλοι ποινικοί με προηγούμενη δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη και στην Αργολίδα που πλαισίωναν τον συλληφθέντα αντιεξουσιαστή.

Στη ληστεία στη Σαρωνίδα συμμετείχαν...
συνολικά πέντε δράστες, τέσσερις από τους οποίους εισέβαλαν στην τράπεζα. Διέφυγαν με ένα κλεμμένο Mercedes Α-class το οποίο εγκατέλειψαν πίσω από γειτονική εκκλησία και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα.

Οι δράστες απεφάσισαν να φύγουν από την τράπεζα -συνολικά έμειναν μέσα στο υποκατάστημα περίπου τριάμισι λεπτά- παίρνοντας για «ασπίδα προστασίας» μέχρι την έξοδο τον διευθυντή της τράπεζας.

Διαβάστε περισσότερα στο koinonikosethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών