Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Ζήτω η Επανάσταση σύντροφοι... Η σημαία της Κουβάς είναι πια και έξω από το καπιτώλιο των ΗΠΑ!!!

che_2
Γράφει ο Αντίοχος

Συντρόφια (όλων των… συνιστωσών, από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡCIA), σας έχω ωραία νέα. Η κόκκινη παντιέρα της επανάστασης υψώθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ!  Όχι, δεν έγινε… προλεταριακή επανάσταση στην Αμέρικα, αλλά αποκαταστάθηκαν μετά από δεκαετίες οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της «κόκκινης» Κούβας των Κάστρο και της μητρόπολης του διεθνούς καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος (της «παγκόσμιας αντεπανάστασης», της «εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», των «ωμών επεμβάσεων στα εσωτερικά των χωρών», κ.τ.λ.).
Η σημαία της Κούβας, λοιπόν, προστέθηκε στις σημαίες άλλων χωρών με τις οποίες οι ΗΠΑ διατηρούν διπλωματικές σχέσεις, στον εξωτερικό χώρο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην αμερικανική πρωτεύουσα. Στο εξής η σημαία θα....
κυματίζει και στη διπλωματική αποστολή της Κούβας στην Ουάσινγκτον, η οποία αναβαθμίστηκε σε πρεσβεία, για πρώτη φορά από το 1961.
Με τη σειρά του, το Γραφείο Συμφερόντων των ΗΠΑ στην Αβάνα ανέκτησε το καθεστώς της πρεσβείας, ενώ μια επίσημη τελετή έπαρσης της αμερικανικής σημαίας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, παρουσία του Κάστρο και υπό το… άγρυπνο βλέμμα του Τσε Γκεβάρα, που υπάρχει παντού στην Κούβα!
(ΥΓ): Πάλι χάσατε, σύντροφοι! Πάλι ρεζίλια των σκυλιών γίνατε! Τι θα λέγατε για μια… ομαδική αυτοκτονία (χορεύοντας στους ρυθμούς της… Κατιούσα να πηδάτε ένας-ένας από την Ακρόπολη, με τον… Μανώλη Γλέζο να σέρνει το χορό…), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προδοσία (και) των Κάστρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών