Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Τα μίσθρανα δημοσιογραφικά όργανα του καθεστώτος επιτέλους το φωνάζουν: "Φιμώνουμε τη Χρυσή Αυγή για να μην ακούγεται η φωνή της στο λαό"


Λογοκρισία των Συντακτών: Μην αναρωτιέστε, γιατί δεν μαθαίνετε για την Χρυσή Αυγή - Σκοπίμως την φιμώνουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ΤΙΜΗ για τη Χρυσή Αυγή να τη φιμώνουν τα άθλια φερέφωνα του συστήματος που πληρώνονται για να λένε ψέματα στο λαό και να τον καθιστούν πνευματικά νεκρό με τις ειδήσεις - σκουπίδια που του πλασάρουν.
 
Σε μία άνευ προηγουμένου παραδοχή ωμής λογοκρισίας, φίμωσης και κατάργησης της πολυφωνίας προχώρησε σήμερα η γνωστή για τα συκοφαντικά της ρεπορτάζ "Εφημερίδα των Συντακτών".
Η ναυαρχίδα της λασπολογίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών σε σημερινό της άρθρο ομολογεί πως η ελευθεροτυπία, η πολυφωνία και η ισοτιμία είναι μια απάτη, καθώς είναι σκόπιμη και μεθοδευμένη η λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα ....
σε άρθρο με τίτλο "Είμαστε εδώ χάρη σε σας" αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Μια εφημερίδα με αριστερή ματιά φυσικά, η οποία όμως φιλοξενεί όλες τις απόψεις (εκτός από εκείνες της Χρυσής Αυγής)."

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, ακόμα και στους πιο αφελείς ή δύσπιστους, καλοπροαίρετους ή μη, πως η φίμωση της Χρυσής Αυγής είναι μεθοδευμένη από τα ίδια τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ.
Ας μην περιμένουν οι πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και ποικίλες δράσεις της Χρυσής Αυγής από τους διαπλεκόμενους δημοσιογραφικούς ομίλους, καθώς υπάρχει πάγια γραμμή να μην προβάλλουν τους Έλληνες Εθνικιστές!
Η βροχή καταγγελιών στα αρμόδια όργανα (ΕΣΡ) ή ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις δεν πτοούν τους επαγγελματίες συκοφάντες, οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι να λασπολογούν και να λογοκρίνουν την Χρυσή Αυγή.
Μοναδική διέξοδος προς την Αλήθεια παραμένει η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" και "Εμπρός" και ελάχιστα ανεξάρτητα ΜΜΕ που τιμούν την δεοντολογία και την πολυφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών