Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Ο Μεϊμαράκης δηλώνει απερίφραστα στην ΕΡΤ: Δεν κάνουμε συγκυβέρνηση με Σύριζα για να μην γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε χθες βράδυ ο… μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στην συνέντευξή του ανέπτυξε επί μακρόν τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει το νέο μνημόνιο Τσίπρα, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στα εσωτερικά του κόμματος, μετά την φυγή του Σαμαρά.

Μοιραία και ενόσω ο Μεϊμαράκης ανέπτυσσε την κοινή πολιτική ΝΔ – Σύριζα, αλλά και την συμπάθεια που έχει προσωπικά για τον Τσίπρα και άλλα τέτοια ευτράπελα, μοιραία ήρθε η ερώτηση περί οικουμενικής κυβερνήσεως, ερώτηση λογική αφού ουσιαστικά μιλάμε για τις ίδιες θέσεις και την ίδια ακριβώς πολιτική. Σας παραθέτουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού την ακριβή στιχομυθία που έλαβε χώρα στην ΕΡΤ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν και έβγαιναν από τα ντουλάπια τα… φαντάσματα του παλαιοκομματισμού:

«Ερώτηση: Θα μπαίνατε σε μία οικουμενική κυβέρνηση;

Μεϊμαράκης: Δεν έχουμε τέτοια πρόταση. Εάν έχουμε τέτοια πρόταση και υπάρχει προγραμματική συμφωνία μακράς πνοής θα μας προβληματίσει θετικά. Όμως εάν εμείς μπούμε...
σ’ αυτό θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση το τρίτο κόμμα, που ξέρετε ποιο είναι. Και θεσμικά θα πρέπει να το σκεφτούνε πολύ και αυτοί που θα μας κάνουν την πρόταση.

Δημοσιογράφοι: Θα είστε ο μεγάλος συνασπισμός, όμως. 

Μεϊμαράκης: Ναι, ναι, ναι, αλλά αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή

Καταρχάς, εμφανής ο πανικός του Βαγγέλα και η μέριμνά του να μην αναφέρει ούτε καν το όνομα της Χρυσής Αυγής. Απλά να του θυμίσουμε ότι και ο Σαμαράς αυτό το μονοπάτι ακολούθησε και κατέληξε με ένα συρτάρι γεμάτο… φάρμακα, όπως έγραφε παλαιότερα και ο «Βηματοδότης». Μετά, βεβαίως, και ύστερα από την επιμονή των δημοσιογράφων του ξέφυγε το όνομα, μαζί με το επιφώνημα «Ναι, ναι, ναι», λες και βρισκόταν σε… δημοψήφισμα.

Το πολιτικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει από τα παραπάνω είναι ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να το παίζει «αντικομμουνιστική», την ίδια ώρα που έχει το Λαζαρίδη στις τάξεις της, όμως θα έμπαινε πάση δυνάμει σε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα. Ο μόνος προβληματισμός, που εν τέλει οδηγεί στην μη σύναψη του ανίερου μνημονιακού «γάμου» είναι η Χρυσή Αυγή. Όπως ευθαρσώς παραδέχτηκε ο Μεϊμαράκης, σε περίπτωση «μεγάλου συνασπισμού» αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν η Χρυσή Αυγή και αυτό δεν το θέλουν με τίποτα.

Ο Ελληνικός Λαός, λοιπόν, ενδυναμώνοντας την Χρυσή Αυγή και καθιστώντας την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, απέτρεψε την δημιουργία μίας παντοδύναμης μνημονιακής συγκυβέρνησης που θα είχε ως κορμό τον Σύριζα και θα στηριζόταν σε Ανέλ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και θα πέρναγε τα πιο αισχρά και πιο αιματηρά μέτρα.

Ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την Χρυσή Αυγή, φροντίζει για την ίδια την Ελευθερία της Ελλάδος και την Ευημερία του Ελληνικού Λαού!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών