Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Οι φωτιές εξυπηρετούν μόνο τους κτηματομεσίτες ή μήπως και την Κυβέρνηση;!

Γράφει ο Αινείας

Και ξαφνικά σε όλη την Ελλάδα ξέσπασαν φωτιές. Καίγεται με εμπρηστικές ενέργειες όλος ο Υμηττός, η Ανατολική Αττική η Πελοπόννησος και σιγά, σιγά και όλες οι υπόλοιπες περιοχές της πατρίδος μας.

Σε παροξυσμό τα ΜΜΕ μιλούν για πιθανότητα όλες οι φωτιές να είναι ενέργειες πρακτόρων και το... πόπολο χάνεται μέσα στον κυκεώνα των πληροφοριών που απορρέουν από τις ειδήσεις (θάνατοι, περιβαλλοντικοί κρίση, ήρωες πυροσβέστες κτλ).

Μέσα από όλη αυτή την κατάσταση κερδισμένος είναι μονάχα ένας.. Το καθεστώς. Του οποιου προϊόν είναι οι φωτιές που σκοπό έχουν μόνο να....
αποπροσανατολίσουν το λαό μας από τα επαχθή και άθλια μέτρα του νέου Μνημονίου της Αριστεράς.

Ξυπνήσαμε χθες και διαπιστώσαμε ότι η ζωή μας ακρίβυνε στα βασικότερα ήδη ιλιγγιωδώς. Θυσίες τόσων ετών θρυματίστηκαν από τη "διαπραγμάτευση" των αστείων πολιτικών τύπου Τσίπρα - Καμμένου - Βαρουφάκη που σαν όργανα των παγκόσμιων δυναστών δέσμευσαν μια για πάντα την Ελλάδα στη φυλακή των Μνημονίων και των τοκογλύφων.

Αύριο λοιπόν ψηφίζετε στην Βουλή η δεύτερη και πιο αποκρουστική και αιματηρή δέμση μέτρων του 3ου Μνημονίου της Αριστεράς, ωστόσο ο κόσμος θα ασχολείται με... τις φωτιές και δε θα βλέπει γύρω του ότι το "συνταγματικό τόξο" επιχειρεί να παραδώσει... καμμένη Γη στους τοκογλύφους που πια έχουν δεσμεύσει τον ορυκτό μας πλούτο, όλα τα "φιλέτα" του Δημοσίου (ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ κτλ) και ετοιμάζονται για την τελική τους έφοδο.

Απέναντ σε αυτή τη λαίλαπα η μόνη σθεναρή αντίσταση προέρχεται με κάθε μέσο από την Εθνική Αντιπολίτευση. Τη Χρυσή Αυγή. Την οποία οφείλει κάθε "πατριώτης" και Έλληνας που σκέφτεται το μέλλον το δικό του και των παιδιών του να σταθεί αρωγός και συμμέτοχος στον τιτάνιο Αγώνα της που δίνει απέναντι στους "δαίμονες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών