Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

tsipras-skliri_diapramateusi__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του «Βήματος» κάνει το γύρο του διαδικτύου  τις τελευταίες ημέρες. Έχει τίτλο: «Ο Λεονίντ, ο Αλέξης και ο Παναγιώτης» και σε περίληψη αναφέρει τα εξής:
Ότι ο Τσίπρας, μέσω ενός πρώην πράκτορα της ΚGB και νυν συμβούλου του Πούτιν για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας και επικεφαλούς του Ρωσσικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, ονόματι Λεονίντ Ρεσέτνικοφ, έκανε «παιχνίδι» με την Μόσχα από το 2014. Το «σχέδιο» Τσίπρα ήταν να...
λάβει ένα δάνειο ύψους 10 δισ. δολαρίων που θα το αξιοποιούσε για να υποστηριχθεί η δραχμή. Ανάλογα αιτήματα για δάνεια είχαν σταλεί στην Κίνα και το Ιράν, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Και εν τέλει, το απόγευμα της Κυριακής του δημοψηφίσματος ήρθε στην Αθήνα η είδηση ότι δάνειο από την Ρωσσία γιόκ, γι’ αυτό ο Βαρουφάκης βρήκε το ίδιο βράδυ τον Τσίπρα στα… μαύρα πανιά. Έτσι, μην έχοντας άλλη εναλλακτική λύση, υποτάχθηκε στις ορέξεις της φράου Μέρκελ. Το στόρι καταλήγει ότι οι Ρώσσοι «πούλησαν» τον Τσίπρα για την Ανατολική Ουκρανία. Ιδού: «Γιατί έληξε άδοξα το θερμό ελληνορωσικό φλερτ; Σύμφωνα με μια  εκδοχή, η Ρωσία αντάλλαξε την Αθήνα με το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ της Ανατολικής Ουκρανίας. Σχεδόν ταυτόχρονα με το ελληνικό δημοψήφισμα οι ηγέτες των φιλορωσικών περιοχών της Ανατολικής Ουκρανίας προκήρυξαν τοπικές εκλογές για το φθινόπωρο, που ερμηνεύονται ως βήμα απόσχισης, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από την κυρία Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ. Είναι ένα σχέδιο ενίσχυσης της ρωσικής ισχύος στην Ουκρανία που οι οξυδερκείς αναλυτές στοιχηματίζουν ότι έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του πραγματιστή κ. Ρεσέτνικοφ».
Πρόκειται βεβαίως για ένα καθαρά προβοκατόρικο δημοσίευμα, κατευθυνόμενο από τον Τσίπρα και τους συν αυτώ, για να ενισχύσουν το επιχείρημα ότι «πήγαμε από δω, πήγαμε από κει, χτυπήσαμε πόρτες, μας έκαναν το φίλο αλλά στο τέλος μας «πούλησαν» κι έτσι αναγκαστήκαμε να καταλήξουμε στο Μνημόνιο».
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ ο Τσίπρας δεν αμφισβήτησε την υποταγμένη στην Δύση ελληνική εξωτερική πολιτική. Και πως ποτέ δεν ζήτησε οποιαδήποτε μορφής βοήθεια από την Ρωσσία. Οι τσάρκες του στην Μόσχα και στο… Λένινγκραντ (κατά το ΝΟΥΜΕΡΟ τον Λαφαζάνη) ήταν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, που προσδοκούσε βοήθεια από την Μόσχα. Ο δε Πούτιν, δέχθηκε δύο φορές τον Τσίπρα και την κομπανία του, επίσης για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Δηλαδή, για να αποδείξει ότι δεν είναι απομονωμένος από την Ευρώπη, λόγω του ουκρανικού ζητήματος. Πέραν αυτού ουδέν!
Η δε συμφωνία για το νέο αριστερό Μνημόνιο, είχε γίνει από… πέρυσι. Ιδού τι έγραφα –με απόλυτη βεβαιότητα- στο τελευταίο φύλλο της Χρυσής Αυγής πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου:
«Μην πιάνεστε κορόιδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προχωρήσει σε συμβιβασμό, τον έχει κάνει ήδη! Η πρώτη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν το ταξίδι του mister Tsipra σε ΗΠΑ και Γερμανία, πριν από δύο χρόνια ακριβώς. Η δε ολοκλήρωσή του, έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίας του αρχισυριζαίου στην ετήσια διάσκεψη της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, που έγινε στη Λίμνη του Κόμο. Και λίγες ημέρες αργότερα, στο Βερολίνο, κατά την «άτυπη» -όπως τη χαρακτήρισαν- συνάντηση Δραγασάκη και Σταθάκη, με τον νυν υπουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ (και πρώην επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) Άσμουσεν  και “ομάδα επιχειρηματιών”, “έδεσε το γλυκό”, που λέμε. Εκεί έπεσαν και οι τελικές υπογραφές! Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες…».
Τέλος, ιδού τι γράφαμε στις αρχές Ιουνίου για το ρόλο των δήθεν «φιλορωσσικών» παπαγάλων και το δήθεν παιχνίδι του Τσίπρα με την Ρωσσία, προβλέποντας με απόλυτη ακρίβεια που θα καταλήξει:
«Η πουλημένη στους Αμερικανοσιωνιστές συγκυβέρνηση, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, παριστάνει ότι «παίζει» και με την Ρωσσία. Στην προσπάθειά της αυτή, πολύτιμη είναι η συνεισφορά διάφορων εμφανιζόμενων ως «πατριωτικών» ΜΜΕ και ειδικά ενός, που εμφανίζεται σα φιλορωσσικό μέχρι τα μπούνια. Είναι όμως τέτοιο, ή παίζει άλλου τύπου παιχνίδια;
Τι εννοώ; Όταν κάποιος διαβάζει πομπώδη δημοσιεύματα όπως: «Στήριξη από Β. Πούτιν προς Α. Τσίπρα: «Ό,τι χρειαστείτε η Ρωσία θα είναι δίπλα σας – Τα λεφτά είναι στη διάθεσή σας», «Ο Α. Τσίπρας δεν έχει καμιά ανησυχία γιατί του έχει υποσχεθεί χρήματα ο Β. Πούτιν», τι θα σκεφτεί άραγε μόλις όλα αυτά αποδειχθούνε φούμαρα; Μήπως ότι η Ρωσσία «μας πούλησε», γι’ αυτό ας υποταχθούμε στους Αμερικανοσιωνιστές και στους Ευρωπαίους αχυρανθρώπους τους, αφού «δεν έχουμε άλλη επιλογή»; Μήπως αυτός είναι εξ’ αρχής ο σκοπός τους;».
Αυτά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών