Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν... συμφωνία


Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν... συμφωνία

Με έκπληξη διαβάσαμε την χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή σύριζα Λευκάδας Σ. Γρηγόρη,  σε τοπικό διαδικτυακό τόπο, στην οποία λίγο πολύ προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του Σύριζα και να χρυσώσει το χάπι στους εξαπατημένους ψηφοφόρους.
Πρόκειται προφανώς για μια επικοινωνιακή προσπάθεια , η οποία στόχο έχει να αμβλύνει την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει από την πλήρη μεταστροφή των «ελπιδοφόρων αριστερών» και την μεταμόρφωσή τους σε σκληρά μνημονιακούς.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να...
προσπαθήσουν να μετριάσουν την κοροϊδία και την εξαπάτηση την οποία πραγματοποίησαν σε βάρος του ελληνικού λαού τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και συνολικά σε όλη την χώρα.
Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι  η πλήρης αδυναμία τους να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός Λαός, ο κυρίαρχος, τους είπε σε 2 περιπτώσεις ότι είναι κατά της μνημονιακής πολιτικής:
-Στις 25 Ιανουαρίου, ανατρέποντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, πίστεψε την ρητορική της «πρώτης φοράς αριστερά» και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, περιμένοντας από το κόμμα του Τσίπρα να τηρήσει την αντιμνημονιακή ρητορική του. Και εκείνοι τον εξαπάτησαν. Μόνο η Χρυσή Αυγή παρέμεινε συνεπής στις θέσεις της.
- Στις  5 Ιουλίου ψήφισε κατά 63% περίπου ΟΧΙ στην συμφωνία με τους τοκογλύφους και τους δανειστές. Για να προδοθεί από την μνημονιακή αριστερά στη συνέχεια. Και πάλι  η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι πλέον πασιφανές και το έχει αντιληφθεί ο καθένας.
Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και ζητάει από όλους να απομονώσουν τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας. Όποιον ιδεολογικό μανδύα και αν φέρουν, είτε φιλελεύθερο είτε ελπιδοαριστερό.
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών