Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες»


Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Το ομολόγησε η Μαρία Σπυράκη: Έκρυψαν από τον λαό σε προεκλογική περίοδο ότι μετέφεραν με αεροπλάνα ευρώ από την Ιταλία στην Ελλάδα
Η ομολογία της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Mega Μαρίας Σπυράκη ότι τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 αεροπλάνα μετέφεραν χρήμα για τις τράπεζες από την Ιταλία στην Ελλάδα και ότι το γεγονός αυτό το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ από τον λαό σε άλλη χώρα θα είχε δημιουργήσει κυριολεκτικά έναν πολιτικό σεισμό. Περισσότερο χαρακτηριστικό παράδειγμα διαμορφώσεως ενός.....
εκλογικού αποτελέσματος με απόκρυψη πραγματικών γεγονότων δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει.
Είναι βέβαιον ότι η Μαρία Σπυράκη δεν προέβη στην απόκρυψη του σοβαρού αυτού γεγονότος σε προεκλογική επαναλαμβάνω περίοδο με δική της πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν εντολής των ιδιοκτητών του σταθμού Mega και φυσικά της Κυβερνήσεως. Είναι επίσης βέβαιον ότι το μυστικό αυτό, το οποίο θα άλλαζε τον πολιτικό χάρτη της χώρας, δεν το γνώριζε μόνο το Mega, αλλά και άλλοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι «νταβατζήδες» εργολάβοι μεγαλοκαναλάρχες ποδηγέτησαν την πολιτική ζωή της χώρας και συνεχίζουν να την ποδηγετούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τηλεχούντας, η οποία εξουσιάζει την δημόσια ζωή, ο ποταμός της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής χωρίς αντίλογο τους τελευταίους επτά μήνες μετά την παράνομη και αντισυνταγματική φυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Όπως επίσης και ο πλήρης αποκλεισμός από τους δημόσιους διαφθορείς των καναλιών του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, παράνομα και παρά τις συστάσεις του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ). Ζούμε στον καιρό της ΤΗΛΕΧΟΥΝΤΑΣ, κατά τον οποίον πουλημένοι πολιτικοί ομιλούν και ενεργούν σαν μαριονέτες στο κουκλοθέατρο της ψευτοδημοκρατίας.
Ας επανέλθουμε, όμως, στην αποκάλυψη της Μαρίας Σπυράκη, η οποία δεν ήλθε αυθόρμητα, αλλά αναγκάσθηκε στην ομολογία αυτή μετά από δημοσίευμα Αγγλικής εφημερίδας. Η οποία Μαρία Σπυράκη, παλαιότερα ένθερμη οπαδός του ΠΑΣΟΚ, για την υπηρεσία της αυτή, να κρύψει δηλαδή την Αλήθεια από τον λαό, έλαβε την αμοιβή της με μία θέση στο ψηφοφέλτιο της Ν.Δ.
Για να αντιληφθείτε δε πόσο σκοτεινή και βρώμικη ήταν αυτή η επιχείρηση παραπληροφορήσεως του λαού πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι τα Ευρώ από την Ιταλία ερχόντουσαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο, το οποίο προσγειωνότανε στην Ελευσίνα, σε αεροδρόμιο... στρατιωτικό (!!!) και όχι στο αεροδρόμιο των Σπάτων...
Είναι ξεκάθαρο ότι οι «νταβατζήδες» σε πλήρη συνεργασία με την χούντα του Μνημονίου έπαιξαν ένα βρώμικο παιχνίδι, εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και μάλιστα επαναλαμβάνω σε περίοδο προεκλογική. Κατά τα άλλα είναι «δημοκράτες», κρύβοντας την Αλήθεια και κλέβοντας ψήφους.
Σε οποιαδήποτε χώρα γινότανε μια τέτοια αποκάλυψη θα γινότανε σεισμός, θα είχαμε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις. Εδώ, όμως, τίποτε! Τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Αυτό είναι το ψευτορωμέικο, η Μπανανία Ελλαδιστάν.
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών