Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Ο «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» ΕΠΑΙΝΕΙ (ΞΑΝΑ!) ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

1623220_664603810245467_1557313524_n
Τις τελευταίες ημέρες, το σουξέ όλων των κυβερνητικών (νεοδυστυχιτών, ποταμίσιων, κλεφτοπασόκων και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων»…), είναι ένα βίντεο του ΚΚΕ, στο οποίο ένα… μωρό γελάει ακούγοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι και ο εμφανιζόμενος ως αντικομμουνιστής Άδωνις («Μπουμπούκος») κατενθουσιάστηκε από το κουκουέδικο βίντεο και δεν κρατήθηκε, αποδίδοντας τα εύσημα στα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter:
«Ότι θα έφθανα στη ζωή μου να πω εύγε στο ΚΚΕ πραγματικά δεν το περίμενα… Αλλά, με συγχωρείτε, σε αυτό έχουν δίκιο».
Εδώ ο «Μπουμπούκος» (της Ευγενίας του…) ψεύδεται ασυστόλως. Είναι τουλάχιστον η......
δεύτερη φορά που επαινεί το ξεφτιλισμένο κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού. Η πρώτη φορά ήταν την ημέρα που ψηφιζόταν το πρώτο Μνημόνιο, και οι βουλευτές έτρεμαν σαν ψάρια να μη μπει μέσα στη βουλή και τους λιντσάρει ο οργισμένος λαός. Αλλά, το σύστημα είχε προνοήσει και είχε βάλει γύρω-γύρω από τη βουλή, με μέτωπο όχι προς τη βουλή αλλά προς τον κόσμο (όπως έχουν οι αστυνομικοί!!!) επίστρατους ροπαλοφόρους μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ, οι οποίοι όταν ο κοσμάκης αγρίεψε χίμηξαν απάνω του σα λυσσασμένα σκυλιά και «έσωσαν τη βουλή από σίγουρο εμπρησμό» (όπως προσφάτως είπε επαινετικά ο υπουργός Μιχελάκης προς την Κανέλλα, σε εκπομπή του Πρετεντέρη). Και αμέσως μετά την υπερψήφιση του Μνημονίου, εμφανώς ανακουφισμένος ο «Μπουμπούκος» δήλωσε στα κανάλια: «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»…
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών