Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Ξεράθηκε το «ποτάμι» και δεν ποτίζει την «Ελιά» – Αγωνία στους «νταβατζήδες»


Ξεράθηκε το «ποτάμι» και δεν ποτίζει την «Ελιά» – Αγωνία στους «νταβατζήδες»

Τα κανάλια, οι εφημερίδες και οι δημοσκόποι έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για τον πολιτικό εκμηδενισμό της κεντροαριστεράς και τον οριστικό ενταφιασμό του ΠΑΣΟΚ. Έχουν δε εστιάσει τις προσπάθειες τους στην ανασύσταση αυτής της κλεπτοκρατικής συμμορίας, δια της κατασκευής και προώθησης ψευδοκομμάτων που στην ουσία είναι η μεταμφίεση διάφορων συνιστωσών του ΠΑΣΟΚ.
Πέρα από τα πολύωρα και πολυσέλιδα εγκωμιαστικά ρεπορτάζ υπάρχουν και οι στημένες δημοσκοπήσεις από το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και από την ντροπή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που εμφανίζουν τα εν λόγω αποκόμματα ως επιτυχημένα. Βέβαια αμφότερα είναι παντελώς απόντα από την κοινωνία, αφού ο κόσμος τα έχει αναγνωρίσει ως μετενσαρκώσεις του ΠΑΣΟΚ, όμως οι δημοσκόποι επιμένουν και θα επιμένουν, μέχρι να διαψευστούν στις εκλογές. 
Οι ίδιες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις προσπαθούν να......
εμφανίσουν ότι η Χρυσή Αυγή υποχωρεί, σε πείσμα της κοινωνικής πραγματικότητας. Για να δείτε πόσο ηχηρή πρόκειται να είναι η διάψευση τους στις 18 και στις 25 Μαΐου, δημοσιεύουμε φωτογραφίες που δείχνουν επακριβώς την «δυναμική» των μεταμορφώσεων του ΠΑΣΟΚ, που προωθούν. Δημοσιεύουμε επίσης φωτογραφίες από συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στα ίδια μέρη της Ελλάδας, ώστε να κάνει ο κάθε αναγνώστης την απαραίτητη σύγκριση και να γελάσει με την κατάντια των "επιστημόνων" που διεξάγουν τις δημοσκοπήσεις. 
Συγκέντρωση "Ελιάς" στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση "Ποτάμι" στην Κέρκυρα - Οι μισοί από τους 10 παριστάμενους είναι τεχνικοί ΜΜΕ. 

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών