Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Τιμώντας τα Ηρωικά Αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο.

Την Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την άνανδρη δολοφονία των δυο γενναίων Συναγωνιστών μας, από τα κόκκινα σκυλιά του παρακράτους και του ηθικούς αυτουργούς αυτής, που δεν είναι άλλοι από την προδοτική κυβέρνηση και σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», που με τα ψεύδη και το μίσος τους για τους Έλληνες Εθνικιστές όπλισαν το χέρι των δυο άνανδρων εκτελεστών. Ημέρα ορόσημο για.....
το Εθνικιστικό Κίνημα, με την Πίστη και το Φρόνημα μας να ατσαλώνεται και να ορκιζόμαστε αγώνα μέχρις εσχάτων. Η επιλογή μας μονόδρομος και όρκος απαράβατος η δικαίωση των Αδελφών μας, που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία του Έθνους και της Πατρίδας μας.
Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη, πραγματοποιήθηκε μια λιτή τελετή Τιμής και Μνήμης στο σημείο που έπεσαν οι Συναγωνιστές και οδηγοί μας στον τιτάνιο Εθνικό Αγώνα. Ο Γιώργος και ο Μάνος μαζί μας, στην καρδιά και την ψυχή μας, θα ζουν για πάντα μέσα από εμάς, γεμίζοντας μας ελπίδα, δύναμη και θέληση. Δυο χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές απέτισαν φόρο τιμής, υποσχόμενοι να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρα και το όραμα των δυο αδικοχαμένων νέων. Χωρίς ίχνος μεμψιμοιρίας, πενθούμε για την απώλεια τους με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει στους Αληθινούς Ήρωες.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο Βορείων Προαστίων Μιχάλης Μπέλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποφράδα εκείνη ημέρα και στα συναισθήματα που γεννάει το φωτεινό παράδειγμα των δυο γενναίων νέων, η δολοφονία των οποίων καθόρισε την πορεία μας από εδώ και πέρα, η οποία είναι ανυποχώρητη, πιο δυναμική από ποτέ και χωρίς κανένα ίχνος συμβιβασμού με το αμαρτωλό καθεστώς. Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Σωτήρης Σχοινάς ανέγνωσε το μήνυμα του Συναγωνιστή και βουλευτή μας Γεώργιου Γερμενή, ο οποίος δηλώνει εξαιρετικά υπερήφανος για τα δυο αδέλφια μας, τονίζοντας πως πλέον  τίποτε δεν είναι ίδιο και πως ο αγώνας για τη δικαίωση τους είναι επιβεβλημένος και ιερό καθήκον όλων μας. Ακολούθως, τον λόγο πήρε η μητέρα του γενναίου Συναγωνιστή μας Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος χαμογέλασε προκλητικά στον θάνατο και τον προσπέρασε. Βρίσκεται στο πλευρό μας με τον νου και την ψυχή του, και πολύ σύντομα θα έχουμε την μεγάλη τιμή να βρίσκεται και πάλι κοντά μας. Έπειτα, τον λόγο πήρε ο αξιοθαύμαστος πατέρας του ηρωικού αδελφού μας Γιώργου, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος με όλο το μεγαλείο της ψυχής του συνεχίζει το όραμα των δυο παιδιών, αγωνιζόμενος στο πλευρό όλων εμάς, γεμίζοντας μας με κουράγιο και δύναμη. Τέλος, η Συναγωνίστρια Ουρανιά Μιχαλολιάκου, σε ένα άκρως συγκινησιακό κλίμα, μετέφερε το μήνυμα του παρανόμως κρατουμένου στα Κελιά της Τιμής Αρχηγού μας. Το μήνυμα ήταν σαφές, αλλά ταυτόχρονα και μια ρητή εντολή που δεσμευόμαστε ότι θα φέρουμε εις πέρας, γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές ούτε ξεχνούν, ούτε συγχωρούν: «ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!».
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων εκ μέρους του Αρχηγού μας και του Συναγωνιστή μας Αλέξανδρου Γέροντα, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δυο αδελφών μας, ψάλλοντας εν συνεχεία, ως είθισται, τον Εθνικό μας Ύμνο. Ακολούθησε λαμπαδηφορία στους πλέον κεντρικούς δρόμους του Ν. Ηρακλείου, με το Μέτωπο Νεολαίας να ηγείται της εθνικιστικής φάλαγγας και  το σύνθημα «ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ» να τραντάζει, συθέμελα, τα πάντα στο πέρασμα μας. Η πορεία κατέληξε στην πύλη του δημοτικού Κοιμητηρίου, με την κορυφαία και πλέον συγκινητική στιγμή της τελετής, όπου αποτίσαμε φόρο τιμής στην τελευταία κατοικία των δυο Αδελφών μας, ψάλλοντας για ακόμη μια φορά τον εθνικό μας Ύμνο, με στεντόρεια φωνή που έφτανε στον νυχτερινό ουρανό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών