Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

"ΠΑΡΟΝ": "Τέλος... Η ΝΔ το πήρε απόφαση..Η Χρυσή Αυγή είναι εντός εκλογών ότι και να γίνει..."

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" για το ενδεχόμενο, που τόσο καιρό διακινούσε το καθεστώς με σκοπό να τρομοκρατήσει και να φοβίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής, να τεθεί εκτός νόμου του Εθνικιστικό Κίνημα, και που τελικώς η ΝΔ αποφάσισε να.... οπισθοχωρήσει, υπό τον φόβο της διαπόμπευσής της με ορατό όμως πια τον κίνδυνο να διασυρθεί στις εκλογές.. 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις επικείμενες εκλογές. Η ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις ευρωεκλογές αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι τις 11 Μαΐου, αλλά όλα συγκλίνουν στο ότι δεν πρόκειται να.......
εξαιρεθεί το κόμμα του φυλακισμένου Ν. Μιχαλολιάκου. Αντίθετα με το κλίμα που επικρατούσε μέχρι πρότινος, τώρα στην κυβέρνηση δεν επιθυμούν μια τέτοια εξέλιξη.
Προς την κατεύθυνση αυτή ήταν και ο Β. Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξή του, όπου απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα απαγόρευσης συμμετοχής στις εκλογές της Χρυσής Αυγής, να τεθεί δηλαδή εκτός νόμου. Στην κυβέρνηση κινούνται στη λογική του «μη χείρον βέλτιστον», ότι οι επιπτώσεις (παρενέργειες) θα είναι σαφώς πιο περιορισμένες από τη συμμετοχή της στην εκλογική αναμέτρηση.

Καθοριστικό ρόλο έχουν -ως φαίνεται- διαδραματίσει και οι απειλές των στελεχών της οργάνωσης για τη δημοσιοποίηση «μυστικών συνομιλιών» με κυβερνητικά στελέχη ή και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Η υπόθεση με τον πρώην υφυπουργό Κ. Τσιάρα έδειξε ότι οι απειλές αυτές δεν αποτελούν «λόγια του αέρα», έχουν βάση και περιεχόμενο και συνιστούν μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση.

Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, εν όψει και της απόφασης του Αρείου Πάγου, έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις κλειστές συσκέψεις του Μεγάρου Μαξίμου, το τελευταίο διάστημα. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει από όλες τις δημοσκοπήσεις που έδειξαν ότι ένα υψηλό ποσοστό πολιτών (πέριξ του 30%) δεν έχει πειστεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ενώ ισάριθμοι είναι όσοι διαφωνούν με το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου.

Παράλληλα, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν έκρυβαν τις ανησυχίες τους για τη διασπορά των ψηφοφόρων της στην περίπτωση που αποκλειστεί από τις εκλογές. Κερδισμένα από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ασφαλώς θα κόμματα στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς, ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου φοβούνται ότι ένα μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων της οργάνωσης, εξοργισμένων από την απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να λειτουργήσουν με τιμωρητική διάθεση και να κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε άρδην τα δεδομένα και θα καθόριζε -σε μεγάλο βαθμό- το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η επιστολή του έγκλειστου στον Κορυδαλλό «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά, με την οποία αποκάλυπτε «μυστικές συναντήσεις» (και συνομιλίες) του με τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Τσιάρα, υποβαθμίσθηκε από τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης. Ωστόσο επανέφερε την κυβέρνηση στην «κατάσταση συναγερμού» που είχε τεθεί μετά την δημοσιοποίηση της περίφημης συνομιλίας Τ. Μπαλτάκου και Ηλ. Κασιδιάρη. Η αντίδραση, μάλιστα, του κ. Τσιάρα κάθε άλλο παρά αποδυνάμωσε τους ισχυρισμούς του χρυσαυγίτη βουλευτή ενώ δεν μπήκε καν στο κόπο να διαψεύσει τους σχολιασμούς, που φέρεται να έκανε, για το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Η ανησυχία είναι διάχυτη στο εσωτερικό της κυβέρνησης, καθώς πιστεύουν ότι οι βουλευτές της οργάνωσης έχουν στην κατοχή τους «κασέτες» με συνομιλίες και με άλλα κυβερνητικά στελέχη. Συνομιλίες που είτε κατέγραψαν οι ίδιοι, είτε περιήλθαν στην κατοχή τους με άλλες μεθόδους και διαδικασίες, αφού είναι κοινή η αντίληψη ότι διαθέτουν «πηγές» και σε ευαίσθητες κρατικές υπηρεσίες.

Ως εκ τούτου στην κυβέρνηση κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας το «επόμενο χτύπημα» του Ηλ. Κασιδιάρη ή κάποιου άλλου βουλευτή. Κυβερνητικοί παράγοντες δεν κρύβουν τη δυσφορία τους ότι «δεν είναι δυνατόν να τελούμε υπό τον εκβιασμό του Μιχαλολιάκου», αλλά αντιλαμβάνονται ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Πόσω μάλλον που βρισκόμαστε παραμονές εκλογών και ο χρόνος που απομένει δεν επαρκεί για να αμβλυνθούν οι δυσμενείς εντυπώσεις από ένα ενδεχόμενο νέο κρούσμα.


Υ.Γ.
12 και σήμερα για να εκφραστεί η...."βουβή ψήφος"

1 σχόλιο:

  1. ''Δεν είναι δυνατόν να μας εκβιάζει ο Μιχαλολιάκος'' Τι λέτε ορέ καθάρματα; Ποιοι νομίζετε πως είστε; επειδή γίνατε 2 χρονάκια κυβέρνηση με χίλια ζόρια, σας έπιασε η έπαρση. Τέλος όμως η χαρά σας σε 2 εβδομάδες. Όταν τον σέρνατε τον Μιχαλολιάκο σιδηροδέσμιο μπροστά στις κάμερες με σκοπό να τον εξευτελίσετε, φρουρούμενο από πάνοπλους αστυνομικούς λες και ήταν επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του τους Εβραιομασόνους ο προδότης ο Σαμαράς. Τα ξεχάσατε αυτά; Όταν φυλακίζατε αθώους επειδή ένας ρουπακιάς σκότωσε έναν Φύσσα( οκ, θεός σχωρές τον) όταν κατηγορούσατε και συκοφαντούσατε και διαβάλλατε πατριώτες επειδή ο λαός ψήφισε αυτούς και όχι εσάς, όταν εφευρίσκατε μοναστήρια και αποθήκες όπλων και εκπαιδεύσεις ''Ταγμάτων εφόδου'' και ένα σωρό μεγαλειώδη ψέματά δοσμένα μέσω τριών τουρκοκάναλων,. Τα ξεχάσατε αυτά; Νομίζατε ότι τα πιστεύαμε ρε ΚΟΘΩΝΙΑ; Πλάκα σπάγαμε μαζί σας ρε γερμανοπροσκυνημένοι. Νομίζατε ότι τα πίστεψε κανένας; Μόνο κάτι τελειωμένοι Συριζοκομμουνιστές τα έχαφταν αμάσητα γιατί έτσι τους βόλευε. Ή μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε τους φόρους, τις μειώσεις μισθών, το δώρο Χριστουγέννων; Το χαράτσι των σπιτιών μας, τα παιδιά μας που έφυγαν στο εξωτερικό; Την μάνα μας που κλαίει ακόμα γιατί της ρημάξατε την σύνταξη; ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. Το μαύρο που θα φάτε στις ευρωεκλογές θα είναι απίστευτο. Δεν θα ξέρετε που να κρυφτήτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών