Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ομολογεί: "Η Χρυσή Αυγή δε γίνεται να αποκλειστεί από τις εκλογές, ούτε και να κηρυχθεί εκτός νόμου"

"Τέλος" στο ρεσιτάλ προπαγάνδας και φόβου έδωσε, εμμέσως, ο Γραμματέας της ΝΔ, Α. Παπαμιμίκος σχετικά με το αν η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει κανονικά στις ΕΥΡΩεκλογές.

Όντας καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε τα εξής:

"Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης α λα καρτ και πρέπει να τις σεβόμαστε και να μη τις αμφισβητούμε.....Είναι λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές. Πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά. Θα σεβαστούμε την απόφαση του Αρείου Πάγου, πολιτικά όμως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το μόρφωμα" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαμιμίκος. 

Είχε προηγηθεί παρόμοια συνέντευξη του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Τύπο της Κυριακής που....
ανέφερε και τη θέση του σχετικά με το αν γίνεται να βγει εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής. «Είναι πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στην τηλεοπτική του παρουσία ζήτησε να διώκονται οι άνθρωποι για αξιόποινες πράξεις και όχι για τα φρονήματά τους.

Υ.Γ.
Διαφωνούν, μέχρι στιγμής, με τον Γραμματέα της ΝΔ, οι επίορκοι δικαστές και εισαγγελείς και το ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων, Σαμαράς. Είναι όμως τέτοια η οργή του κόσμου και το Εθνικιστικό τσουνάμι που έρχεται που οι κλακαδόροι του συστήματος σπεύδουν να τους... καθησυχάσουν μήπως και σωθούν από τη μήνη τους.
12 και σήμερα λοιπόν..

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 18 ΚΑΙ 25 ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥΣ ΣΑΣ 400 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε πολιτικά μπορούν να αντιμετωπίσουν τους ΧΑυγίτες και αυτό αποδεικνύεται από τις άρον-άρον αποχωρήσεις τους στα τηλεοπτικά πάνελ όταν καλούνται να μιλήσουν μέσω τηλεφώνου οι εκπρόσωποι της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών