Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Τα “μαζεύουν” οι δημοσκόποι ενόψει του εκλογικού θριάμβου της Χρυσής Αυγής

Δεν μείνανε ούτε πολλές μέρες, ούτε πολλές ευκαιρίες δημοσκοπήσεων και έτσι οι δημοσκόποι βλέποντας τα στοιχεία των πραγματικών δημοσκοπήσεων, μαζεύουν άρον - άρον τις «μαϊμού» δημοσκοπήσεις που ούτε ο Χατζηνικολάου θέλει να δημοσιοποιήσει.

Έτσι ύστερα από τα γέλια των ποικιλόχρωμων εριφίων που προσέφερε αφειδώς ο Μπόμπολας, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και τα κομματικά στελέχη του Θεοδωράκη που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, ήρθε η ώρα για μία άλλη δημοσκόπηση που δεν πλησιάζει καν την πραγματικότηταόμως διατηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες της σοβαρότητας, ώστε να μην τους πάρουν με τις τομάτες μετά τις εκλογές.

Η Pulse σε αντίθεση με τις εταιρίες που τα παίζουν «όλα για όλα», γράφοντας τόνους φαιδροτήτων και παρουσιάζοντας μία αδιευκρίνιστη ψήφο στο 30%, επιλέγει να μειώσει τους «αναποφάσιστους» στο 13,5% και να εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα με διψήφιο ποσοστό.

Αυτό εμπεριέχει την μισή αλήθεια, αφού η Χρυσή Αυγή όντως έχει διψήφιο ποσοστό, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερο από το 11,6% που παρουσιάζει η εν λόγω δημοσκόπηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την δημοσκόπηση της Pulse, τα ποσοστά μετά την αναγωγή έχουν ως εξής:...

ΣΥΡΙΖΑ: 25,4%
ΝΔ: 23,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11,6%
ΠΟΤΑΜΙ: 8%
ΠΑΣΟΚ: 7,5%
ΚΚΕ: 6,9%
ΑΝΕΛ: 4,6%
ΔΗΜΑΡ: 3,4%

Για να αντιληφθείτε την πραγματική εικόνα όπως θα αποτυπωθεί στις κάλπες, πρέπει να ρίξετε αρκετά τη ΝΔ, να ανεβάσετε τη Χρυσή Αυγή σε διπλάσια ποσοστά και να εξαφανίσετε από τον εκλογικό χάρτη το «ποτάμι», το «πασόκ» και τη ΔΗΜΑΡ

12 και σήμερα...

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Για το φαινόμενο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Πολιτικός σχολιασμός. Μέρος 2ο


    Ας επιχειρήσουμε σήμερα με συντομία λόγου, καθώς η ρητορική δεν είναι ίδιον της ελαχιστότητάς μας, να ξεκαθαρίσουμε λίγα πράγματα και να τα εντάξουμε στις πραγματικές ρεαλιστικές τους συντεταγμένες.

    Δυστυχώς η παραπληροφόρηση, παραφιλολογία, αφελή ασθενή αντίληψη και ψευδογνώση έχουν παγιωθεί σε απόλυτο δομικά οντολογικό επίπεδο σχεδόν στην πλειοψηφία της κοινωνίας, σε τέτοιο βαθμό, ώστε στο τέλος να σου μένει η αίσθηση πως η παρανοειδή σχιζοφρένεια είναι ο όρος που διέπει το ρουν της ανθρωπότητας, και ο κανόνας πάνω στον οποίο εξελίσσετε ως φυσική αναγκαιότητα η πολιτισμική ταυτότητα και η κοινωνική πολιτιστική διαχρονικότητα.

    Υιοθετώντας πολιτική κοσμοθέαση με την δική της χρήση ορολογίας γνωρίζω ήδη την ταξινόμηση μου με κομματικούς όρους από ορισμένους κύκλους, συνθήκη όμως την οποία απορρίπτω εξ αρχής καθώς η προτίμηση και σταθερή έφεση στην ελευθερία του όντως, με οδηγεί στην στιβαρή απόφαση και θέση της επιλογής και ένταξης μου στην ταπεινή ελαχιστότητα του Λογικού Μοναχού, μοναχού με την θρησκευτική έννοια. Το γεγονός όμως πως δεν ακολούθησα την ατραπό της αποταγής αλλά την εν τω κόσμω διαβίωση μου, μου επιτρέπει την ενασχόλησή μου με ζητήματα πέραν των θεμάτων εκείνων που διαμορφώνουν την προσωπική μου εξέλιξη, διατηρώντας όμως ανέπαφη και κρυστάλλινα καθαρή την αγάπη και καθολική οντολογική προσομοίωση με την ελευθερία του όντως, με την όντως ελευθερία.

    Η ιστορία είναι η αδιάψευστη μας παροχή άλλοθι με το παρελθόν. Η ίδια είναι και ο αδέκαστος κριτής μας. Ναι, η Χρυσή Αυγή υπήρξε κατά παρελθόντα χρόνο αλλά βαθιά πίσω στις δεκαετίες υμνήτρια του Εθνικοσοσιαλισμού όπως εκφράστηκε από την κεφαλή του τον Αδόλφο Χίτλερ αλλά και του ίδιου του Χίτλερ υπήρξε υμνήτρια, όπως επίσης και ορισμένων αξιωματούχων του αυτού πολιτικοκοινωνικού μορφώματος. Αναμφίβολα σήμερα ο λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι υμνητής πλέον του Χίτλερ και του έργου του καθώς υπήρξε πριν λίγες εβδομάδες ευθεία απόρριψη του από τον Ηλία Κασιδιάρη σε συνέντευξή του, καταδικάζοντας τον εναρμονιζόμενος με την απόφαση και ετυμηγορία της Κοινωνίας των Εθνών αμέσως μετά το πέρας της δίκης της Νυρεμβέργης και των πρωταίτιων της Ναζιστικής λαίλαπας, με τον χαρακτηρισμό πως ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι εγκληματική ιδεολογία-οργάνωση και οι λειτουργοί του εγκληματίες, απόφαση και θέση η οποία υιοθετήθηκε από όλα τα οργανωμένα έθνη και κράτη της υφηλίου.


    Η συνέχεια εδώ: http://www.osiaefxi.com/2014/05/2_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών