Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Δημοσκόπηση γειτονικής χώρας προαναγγέλει μάχη σώμα, με σώμα Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στις εκλογές

kalpi250112 
Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την Τετάρτη.
Φυσικά, τα αποτελέσματα που.....
προέκυψαν δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις-πατσαβούρες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ιδού τα αποτελέσματα (τα οποία τους προκάλεσαν… ισχυρό σοκ), στα οποία έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 14%
Ποτάμι 5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΚΕ 4%
Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 3%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Λοιπά Κόμματα 7,5%
Αναποφάσιστοι 10%
Όπως πληροφορούμεθα, παρόμοια αποτελέσματα έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα (από την ίδια εταιρεία) και η πιάτσα Συγγρού και μετά την ανάγνωσή τους ακολούθησε μεγάλη παραγγελία… ηρεμιστικών για τη μεγάλη νύχτα της 25ης Μαΐου…
Υπομονή, 19 και σήμερα μείνανε!

5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΕΙ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΔ.
    ΝΔ=42% , ΠΟΤΑΜΙ 41,98%.
    ΕΧΩ ΑΚΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΗΣ "ΑΚΤΩΡ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ.
    ΘΕΤΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν προσέξατε ότι το ΠΑΣΟΚ παίρνει τα τρια μεχρι στιγμής....την δε νύχτα των αποτελεσμάτων θα τους δώσουμε και το μακρύτερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νέο δίπολο,Χρυσή Αυγή -ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μην φτάσουμε στο διπολισμό. Να ξεμπερδεύουμε μια και καλή μέ τούς πολιτικούς απατεώνες

      Διαγραφή
  4. Έλα ρε Πασοκάρα ατελείωτη θα πάρεις 3% ; Έλα ρε, θα μπείς στην βουλή τελικά σώπα. Είδες που γκρίνιαζες ότι δεν θα βρείς ούτε την ψήφο σου; Στα'λεγα εγώ θα βρεθούνε καμμιά 250αριά χιλιάδες αμετανόητοι, βολεμένα κομματόσκυλα, και κάτι παλαιοπαπανδρεικοί τελειωμένοι να σε στείλουνε στην βουλή μην σε χάσουμε από είδος και εκλείψεις. και αυτός ο παλιοποτάμιας ο Θωδοράκης να κάνει κόμμα για ανάχωμα της ΧΑ και να πάνε να τον ψηφίζουν όλοι οι πασόκοι. Απαράδεκτο ρε Σταύρο, ανεψιέ της Δάφνης Σημίτη, (τι; δεν το ξέρατε; βέεεβαια). Να κλέβεις τους ψήφους από το Κόμμα του Θείου σου, Φτού σου ρε!
    Αλλά το πιο αστείο ρε παιδιά είναι το ΚΚΕ. μα 4%; Πω, ρε φίλε. Γιατί υπάρχουν ακόμα αυτοί ξέρουμε; Α! ναι. Τα μονοπώλια, Ο καπιταλισμός, η πλουτοκρατία, ο ιμπεριαλισμός. Μόλις ο λαός τα καταργήσει αυτά - δεν ξέρουμε πώς - κάπως από μόνος του. Τότε θα φωνάξουμε τον Κουτσούμπα τον Σταλινομπολσεβίκο να κυβερνήσει.
    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΛΛΑΣ- ΣΤΡΑΤΟΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών